Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Candidatul USL (PSD, PNL, PC) pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare Est, Florin Tataru, adevaratul sustinator al celor de varsta a treia

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=7221]

Respect si ingrijorare – aceasta este atitudinea lui Florin Tataru, candidatul USL (PSD, PNL, PC), care este sustinut si de PNTCD, pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare est, fata de pensionari. La intalnirea cu pensionarii Asociatiei CASPEV, Tataru a marturisit ca trateaza cu respect persoanele de varsta a treia, dar este ingrijorat pentru soarta lor si chiar este revoltat pentru ca pensionarii sunt obligati sa traiasca in aceste vremuri.

“Cunosc greutatile pensionarilor. Si mama mea este in aceasta categorie, pentru care am un respect deosebit pentru tot ce au lasat pensionarii  mostenire, pentru munca depusa. Pe de alta parte, ma ingrijoreaza soarta pensionarilor, pentru ca viitorul, asa cum se prefigureaza, este mai mult decat alarmant. Asa nu se mai poate continua. Nu am trait probabil decat pe vremea fanariotilor vremuri cand nu mai era respect fata de nimic si de nimeni. Nu mai avem modele sociale, statul nu are autoritate si acolo unde are nu respecta legea si nici pe cetatenii sai, nu mai avem institutii viabile si nici painea zilnica. De traiul greu se plang taranii, profesorii, tinerii, batranii, medicii, politistii. Noi am ajuns sa ne plangem pentru ca, probabil, pentru prima oara in istoria noastra, cei mai multi nu stiu ce pot sa faca si cum sa o scoata la capat”, a declarat Tataru. In dialog cu pensionarii, Florin Tataru a incercat sa le dea sperante, aratand ca USL are solutii pentru a infrange raul din tara. “Candidez pentru comunitate. Vreau binele comunitatii si o sa lupt si o sa arat ca se poate. Sunt oameni care cred in mine si eu in ei si din aceasta uniune de dorinte si putinte trebuie sa ne trezim speranta. Am calea deschisa, cu ajutorul unor oameni minunati. Ma bucur nespus ca am atata sustinere, cum am vazut la putini oameni politici. Sunteti printre putinele categorii care au ramas responsabile prin faptul ca voteaza si cred ca responsabilitatea dumneavoastra se manifesta si pentru ca va doare sa vedeti ca pentru cate ati suferit si pentru cat ati muncit, acum se duce totul pe apa sambetei, ceea ce este o rusine pentru un popor si o tara ca a noastra. Candidez pentru o viata mai buna, un alt viitor, acela in care sa ne putem bucura de copii si nepoti, bucurie care acum pare imposibila”, a subliniat Tataru.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns