Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Candidatul PDL – Colegiul 2 – Camera Deputatilor, Mariana Pop – Un om printre oameni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=7219]

Mariana Pop, candidat PDL – Camera Deputatilor – Colegiul 2 Baia Mare, a fost, luni, in mijlocul localnicilor din Somcuta Mare, in plina zi de targ.

Oamenii au primit-o cu bucurie, asta vazandu-se în reactiile si atitudinea pozitiva. De fapt, oriunde s-ar afla, Mariana Pop este, în primul rand, UN OM PRINTRE OAMENI. Asta au spus si satenii truditori si modesti cu care a stat de vorba.

Hotea Gafia, din Valenii Somcutei, mama unui elev care a învatat la una din clasele Marianei POP, de la liceul Racovita, a reactionat imediat la vederea candidatului preferat.

“Avem nevoie de un om cum este Mariana Pop. Ne bucuram mult sa o revedem si o asiguram ca toti o sustinem si de data aceasta. Suntem indignati de faptul ca, în 2008, Mariana Pop a iesit castigatoare la Senat, dar au fost altii care i-au luat locul. De aceasta data nedreptatea trebuie sa dispara. Am sustinut-o si atunci, si o vom sustine si acum. Mariana Pop este exemplul de care avem nevoie. Nu vrem oameni care promit si nu fac nimic. Mariana Pop a facut pentru noi tot ce a promis. Si va mai spun un lucru. Noi, femeile din Valenii Somcutei, avem pentru ea numai cuvinte de lauda si stima. Pentru ca este o femeie responsabila si stie ce înseamna truda! Stie si respecta munca femeilor de la tara, nevoile pe care le avem. De aceea, o asiguram pe Mariana Pop de toata sustinerea noastra. Si va mai spun ca intentionam sa facem o asociatie a femeilor si vrem sa ne consultam cu dansa de cate ori e nevoie”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns