Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Paolo Bosco si Silvia Pitton s-au retras din competitiile de dans sportiv

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Clubul de dans sportiv Prodance Baia Mare anunta retragerea din activitatea competitionala a cuplului de dansatori Paolo Bosco si Silvia Pitton, multipli campioni mondiali la amatori si profesionisti, sectiunea standard.

Cei doi au facut public acest lucru la seminarul de pregatire care s-a desfasurat saptamana trecuta in Italia, la Caorle, seminar organizat de cel mai titrat club din lume si anume “Team Diablo”. Conducerea clubului Prodance Baia Mare considera ca decizia celor doi este o mare pierdere pentru dansul sportiv si spectatori, deopotriva.

Pe parcursul carierei lor, Paolo Bosco si Silvia Pitton au reusit  sa castige  de trei ori  titlul de campioni mondiali la sectiunea  amatori  si inca de trei ori acelasi titlu  la sectiunea profesionisti. Anul acesta, ei au cucerit “Cupa Europeana de Profesionisti”, concurs  care s-a desfasurat in municipiul Baia Mare, in perioada 9-10 aprilie, competitie ce a constituit o premiera nationala pentru Romania. In acest an, ei au fost prezenti pentru a doua oara in Baia Mare, prima lor vizita in municipiul nostru fiind anul trecut, cand cei doi sportivii au acceptat invitatia de a participa la un show la sectiunea standard in cadrul concursului international “Transylvania International Dance Cup”.

Clubul Prodance  2000 se mandreste cu faptul ca   i-a avut ca invitati speciali in anul  2010, iar anul acesta in calitate de concurenti. Ultima competitie la care au dansat cei doi a fost “IDSF PD World Champions 2011”, care s-a desfasurat la Tallinn (Estonia) si unde au castigat din nou, obtinand  pentru a sasea oara titlul de campioni mondiali.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns