Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotbal – Arena Nationala s-a deschis publicului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Arena Nationala din Bucuresti si-a deschis, sambata seara, portile. Zeci de mii de bucuresteni au luat cu asalt stadionul, pentru a vedea minunea din Bucuresti< o bijuterie de arena, care poate concura cu arene celebre din Europa. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost insotit la eveniment de europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor.

“Este mai mult decat o bifa, e o mandrie, pentru ca stadionul este al bucurestenilor, este construit pe banii lor”, a spus Sorin Oprescu, care a facut un tur al stadionului impreuna cu bucurestenii pe care i-a invitat sa viziteze arena. Corneliu Vadim Tudor a declarat ca Arena Nationala este o bijuterie, precizand ca a fost pe zeci de stadioane din lume, dar cel din Bucuresti este de mileniul trei si demonstreaza “geniul poporului roman”. Arena Nationala are 55.000 de locuri pentru spectatori, dintre care 20.000 la tribuna intai. La etajul intai sunt lojele pentru oaspetii de onoare, iar etajul al doilea cuprinde inelul necesar circulatiei pentru spectatorii care ajung la balconul stadionului, acesta avand o capacitate de 35.450 de locuri. Stadionul este monitorizat cu camere mobile de supraveghere, care surprind intreaga suprafata a stadionului, precum si zonele de la portile de acces pana la intrarea pe stadion.

In 10 august, oficialii FRF doreau sa inaugureze stadionul cu un amical de lux impotriva Argentinei, insa federatia sud-americana de fotbal a anulat partida din motive mai mult sau mai putin obiective.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns