Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Concertele de campanie electorala

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deocamdata, campania electorala pentru functia de deputat in Colegiul nr. 2 Baia Mare ne arata un soi de disperare (si aia parca adormita!) din care se nasc vreo cateva concerte cu fosta deputat PRM – Irina Loghin, Fuego si corul din Finteus.

Probabil PDL si PER considera ca Mariana Pop si Mircea Dolha au nevoie de sprijin MUZICAL!

Sigur ca partidele astea s-ar putea sa confectioneze afise penibile si ilogice prin care si USL-ul organizeaza concerte. USL-ul are o campanie electorala din care astfel de evenimente lipsesc si cetatenii nu se vor lasa pacaliti de smecheria PDL ori PER.

De fapt nu e o vara apta pentru concerte intr-un Maramures al unui oribil asfalt electoral care descalifica pana si ideea de competitie electorala.

PDL-ul si-ar dori sa “cumpere voturi” cu un asfalt de circumstanta, lucru inadmisibil petrecut la umbra democratiei.

Asfalt mincinos contra vot manipulat e o schema pe care cetatenii Colegiului nr. 2 Baia Mare nu o mai gusta nici macar electoral.

Nu am fi scris despre astfel de nimicuri intr-un august fierbinte daca bipezi necunoscuti de o culoare “incert cacanie” nu ar fi smuls efectiv de pe stalpi materiale electorale ale domnului Florin Tataru (USL), candidat la functia de deputat in colegiu.

Manierele astea tin poate de perioada interbelica – numai ca disperarea unora le plaseaza si-n secolul douazecisiunu. Urmeaza zece zile ale disperarii electorale in care dominanta va fi minciuna, mizeria si porcariile aruncate (se pare) inspre candidatul USL.

E prea multa ura in aceasta campanie. Semn ca toti cei care se simt culpabili in fata cetatenilor doresc sa se ascunda aruncand cu rahat in adversar.

Indemn electoratul acestui colegiu la calm si ratiune. Dupa o gandire profunda in raport cu ce traiesc astazi in aceasta zona cred ca vor vota cu convingere, ca sa dispara din peisaj pentru totdeauna bipezii cacanii ce arunca murdarii intr-o lume ce ar trebui sa fie curata.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns