Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Amenzi de 143.000 lei pentru nerespectarea legislatiei de mediu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=7293]

In luna iulie, Garda de Mediu Maramures a sanctionat 11 operatori economici pentru nerespectarea legislatiei de mediu. In cursul lunii iulie, s-au efectuat un numar de 56 actiuni de control si s-au aplicat 11 sanctiuni contraventionale: sase avertismente si cinci amenzi contraventionale în valoare totala de 143.000 de lei, a afirmat Calin Crisan, comisar sef al Garzii de Mediu Maramures. Printre operatorii economici sanctionati se afla societati din domeniul produselor petroliere respectiv de reabilitare a drumurilor.

Selina, amendata pentru ca lucra fara autorizatie de mediu

Depozitul de produse petroliere al OMV Petrom SA din Viseu de Sus s-a ales cu o amenda de 50.000 de lei deoarece nu a realizat la termen masurile din programul pentru conformare,  anexa la avizul de mediu la incetarea activitatii. Cu aceeasi suma a fost sanctionat si Depozitul de produse petroliere din Sighetu Marmatiei apartinand aceleiasi companii. Administratorul a fost nevoit sa scoata din buzunar suma de 50.000 lei pentru aceeasi abatere descoperita la unitatea similara din Viseu.

SC Selina SRL, unitatea angrenata in lucrari de reparatii a drumurilor din judet, a primit si ea o amenda de 30.000 de lei pentru ca desfasura activitati fara a detine autorizatie de mediu, a mai precizat Calin Crisan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns