Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACCIDENT LA BERVENI

S-a urcat beat la volan şi nu a aproximat bine

În 10 octombrie 2023, în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Carei au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, în municipiu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 24 de ani, din Berveni, în timp ce conducea un moped, ar fi fost acroşat de către un autoturism.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat la scurt timp de către poliţişti, în persoana unui bărbat de 43 de ani, din Lucăceni.

Ambii participanţi la traficul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 43 de ani fiind indicată o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Dincolo de uşile închise ale bisericii

Despre interdicţia preoţilor ortodocşi de a oficia înmormântări în cimitirele private s-a vorbit vineri, 23 august, de la ora 20, în cadrul emisiunii “Dincolo de uşile închise ale bisericii”, emisiune difuzată de Informaţia TV. ~n studioul Informaţia TV au fost prezenţi< preotul Florin Orăşteanu - secretarul Protopopiatului Ortodox Satu Mare, preot Alexandru Dragoş - secretarul Protopopiatului Greco-catolic Satu Mare şi Cristian Podină.