Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

WEEKEND MUZICAL

Taylor Swift a lansat un nou album

Fanii cântăreți Taylor Swift au parte de cel mai frumos sfârșit de săptămână.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cântăreața a lansat „1989 (Taylor’s Version)”. Albumul – înregistrat și lansat inițial în 2014 – a apărut pe vineri, 27 octombrie 2023 la miezul nopții.

 

„M-am născut în 1989, m-am reinventat pentru prima dată în 2014, iar o parte din mine a fost recuperată în 2023, odată cu relansarea acestui album pe care îl iubesc atât de mult”, a scris Swift pe Instagram, adăugând: „Vă prezint, cu recunoștință și uimire, versiunea mea de 1989″.

 

Albumul include cinci melodii inedite – denumite piese „From The Vault”, pe care ea le-a lansat cu fiecare album „Taylor’s Version” – intitulate „S-„, „Don’t Say Go”, „Now That We Don’t Talk”, „Suburban Legends” și „Is It Over Now?”.

 

Taylor își reînregistrează albumele după ce fosta ei casă de discuri a vândut catalogul într-o afacere de 300 de milioane de dolari.

 

 

Acum își reînregistrează primele șase albume, astfel încât muzica ei „să poată trăi”.

 

„Motivul pentru care îmi reînregistrez muzica anul viitor este pentru că vreau ca muzica mea să trăiască mai departe. Vreau să fie în filme, vreau să fie în reclame. Dar vreau asta doar dacă o dețin pe deplin”, a declarat cântăreața în vârstă de 33 de ani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)