Image 1
Image 2
Acasa

CONFLICT LA ȘCOALĂ

Conflict spontan, eleva a agresat pedagogul cu un cuțit

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Horea Abrudan, a declarat pentru adevarul.ro că nu știe ce s-a întâmplat la Colegiul Tehnic „Traian Vuia“ din Oradea, unde o elevă de clasa a X-a...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… a înjunghiat, luni dimineață, un pedagog școlar în biroul directorului adjunct, unde fusese chemată împreună cu mama ei pentru o discuție legată de comportamentul în cadrul internatului. „Nu ştim ce s-a întâmplat, de la ce a pornit, a fost un conflict spontan. Eleva este în clasa a X-a şi este prima din clasă, beneficiind de bursă de merit”, a declarat şeful Inspectoratului Şcolar Județean Bihor, Horea Abrudan.

 

Eleva de 16 ani acuzată că a înjunghiat un pedagog într-un liceu din municipiul Oradea, ar fi cercetată de polițiști pentru infracțiunea de tentativă de omor, potrivit presei locale. Incidentul a avut loc la biroul directorului adjunct al unității școlare, unde eleva a fost chemată împreună cu mama sa pentru probleme de comportament, scrie G4Media.ro. Profesorul pedagog este îndrumătorul de la internat, fiind o funcție de cadru didactic auxiliar.

 

În urma unui conflict spontan, eleva a agresat pedagogul cu un cuțit, provocându-i o leziune în partea dorsală. Bărbatul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce eleva se află în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni.

 

CITEȘTE ȘI:

Situaţie conflictuală la Şcoala Gimnazială Mircea Eliade

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS ACTE NORMATIVE

Încalcă Ministerul Educației legea Educației?

Printre cele 26 de acte normative pe care Ministerul Educației întârzie să le finalizeze care pun în aplicare prevederi din legea Educației intrată în vigoare în septembrie 2023 .....

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now