Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EMISIUNE LA ITV

Sâmbătă, la ITV urmăriți un reportaj referitor la Sistemul de Garanţie Returnare a ambalajelor

Aşa cum probabil ştiţi, azi intră în vigoare Sistemul de Garanţie Returnare – SGR, a ambalajelor din materiale plastice cu volume de la 100 de mililitri, la 3 litri, ambalaje din stică, dar şi doze din aluminiu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este impreionantă cantitatea de asemenea ambalaje care ajungea la Depozitul Ecologic de la Doba, înainte de introducerea,sau dacă vreţi, aplicarea acestui sistem de coelctare, ca urmare a faptului că, noile ambalaje vor purta un logo special. Doar pentru aceste ambalaje se va plăti suma de 50 de bani pe ambalaj, la returnare. Celelalte ambalaje pot fi returnmate, dar fă a intra în program. Aproximativ 6 luni, vor circula pe piaţă ambalaje returnabile în cadrul acestui sistem, dar şi ambalaje care nu fac parte integrantă din sistem.
Urmărind sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20 şi duminică de la ora 8 postul nostru de televiziune, în cadrul emisiunii Viaţa la ţară, veţi afla o serie de informaţii utile cu privire la acest sistem. Invitatul emisiunii este Claudiu Ardelean, managerul Depozitului Ecologic de la Doba.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns