Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP PENTRU FINAL DE AN 2023

Horoscopul tău săptămânal spune că Crăciunul va sclipi cu energia lunii pline

Horoscopul tău pentru săptămâna 24-30 decembrie spune că Crăciunul este plin de suișuri și coborâșuri frumoase, precum și de răsturnări magice.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Totul începe cu soarele Capricorn stabilizator care formează un sextil cu Saturn împământat în Ajunul Crăciunului. Acest lucru vă va oferi atmosfera necesară pentru a vă termina toate cumpărăturile și pentru a vă împacheta toate cadourile. Și pe măsură ce Venus romantică formează un trigon cu Neptun  în ziua de Crăciun , nu vei avea nicio problemă să crezi în Moș Crăciun și să intri în spirit anul acesta. Cu o lună plină în Rac – semnul zodiacal al domniei lunii – sosind pe 26 decembrie, energia de pe altă lume nu se termină în momentul în care toți cei nouă reni ai săi se întorc la Polul Nord. Pregătește-te pentru revelații majore să se desfășoare sub vâsc.

 

 

Săptămâna dintre Crăciun și Anul Nou este întotdeauna ciudată, aproape ca un pământ al nimănui în timp ce aștepți între două sărbători majore. Anul acesta, energia s-ar putea simți și mai ciudată decât de obicei, datorită faptului că Mercur, care se întâmplă să fie încă retrograd , s-a înfruntat cu dezorientarea Neptun pe 27. Acest lucru ar putea duce la iluzii și la paranoia, mai ales dacă aveți prea mult timp la dispoziție. Din fericire, trigonul soarelui cu Jupiter în Taur în aceeași zi îți va aminti să fii pozitiv și să te bucuri de abundența care ți se oferă. Amintiți-vă doar să nu lăsați dezacordurile stupide să se transforme în argumente depline, deoarece Mercur retrograd va forma, de asemenea, o conjuncție cu Marte agresiv, punând pe toată lumea în dispoziție să se încurce.

 

Sentimentele nepăsătoare continuă spre sfârșitul săptămânii, în timp ce Marte se înfruntă cu Neptun uluit pe 28 decembrie, sporind energia letargică. În loc să te învârtești, pierde-te în ceva distractiv și ieșit din lumea asta, cum ar fi un roman fantastic sau un joc video. Având în vedere că Jupiter retrograd se încheie pe 30 decembrie, este clar că 2023 se încheie cu un cadou neașteptat și de ultimă oră sub bradul tău.

 

 

Cum vă vor afecta planetele semnul zodiacal în această săptămână

 

Iată la ce vă puteți aștepta de la săptămâna viitoare.

 

Berbec

Săptămâna aceasta, nimic nu te încetinește (cu excepția poate traficului).

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele din Capricorn și casa ta de statut social sextilizează Saturn în Pești. Astăzi, te poți ocupa de sarcini mari. Niciun detaliu nu trece prin tine. Berbec, ești la timp și aranjezi totul cu ușurință. Indiferent de obstacolele pe care le ai în cale, poți depăși ca o gazelă.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta visurilor. Aceasta este o energie plăcută, ca plutirea într-un nor de frișcă cu o cireșă deasupra. S-ar putea să dormi și apoi să stai în pijamale toată ziua. Nu e nevoie să te grăbești. Nimic nu-ți va sparge bula astăzi.

Taurul

În această săptămână, puteți pluti în energii armonioase.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele din Capricorn și casa voastră de călătorie sextileze Saturn în Pești. Taur, poți face față obstacolelor din calea ta. Concentrarea ta este bună și planificarea impecabilă. Astăzi, vă puteți găsi drumul către destinație sau puteți ridica pe cineva care sosește la aeroport fără zgomot și fără agitație.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta a prieteniei și a comunității. Aceasta este una dintre acele zile în care toți cei pe care îi întâlniți vă salută. Un străin în trecere își înclină pălăria. Un vecin vă face cu mâna de peste drum. Astăzi, te simți ca una cu comunitatea lumii.

Gemeni

Săptămâna aceasta, faci o conexiune grozavă.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele din Capricorn și casa ta a resurselor sextilizează Saturn în Pești. Tu ești cel cu planul. Lucrurile se fac într-o clipă. Gemeni, puteți să atribui sarcini, să adunați oameni împreună și să verificați lucruri din lista de sarcini. Tu ești maestrul organizator astăzi.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta de statut social. Astăzi, poți fi în vârful lumii. Postările tale pe rețelele sociale ar putea fi distribuite de mulți, transmise de la o persoană la alta. Complimentele se revarsă. S-ar putea să primiți mesaje și e-mailuri din toată lumea de la oameni care vă trimit urări de bine. Steaua ta strălucește puternic astăzi.

 

Rac

Săptămâna aceasta, este mai departe și în sus.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele în Capricorn și casa voastră a relațiilor sextilizează Saturn în Pești. Există energie favorabilă pentru tine și partenerul tău. Rac, vedeți ochi în ochi pe o chestiune importantă și acum puteți lucra împreună aproape fără probleme. Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea găsi astăzi pe cineva care să fie destul de serios în privința unei relații pe termen lung.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta a filozofiei și a gândurilor superioare. S-ar putea să simți bucurie din cauza oamenilor care te susțin în viața ta. S-ar putea să vezi oameni făcând fapte bune sau ieșind din cale pentru a-și arăta aprecierea că ești în viața lor. Rac, s-ar putea să primești multe complimente și îmbrățișări. Astăzi, ai putea fi pe un mic nor de beatitudine.

 

 

Leu

Săptămâna aceasta, un impuls bun te duce înainte.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele din Capricorn și casa voastră a rutinelor zilnice sextilizează Saturn în Pești. Leo, toate cutiile mici pot fi verificate în jurnalul tău. Puteți tăia toate lucrurile de pe lista de sarcini. Ai puterea de a te concentra, abilitatea de a rezolva probleme și o stare de spirit care nu lasă capete libere.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta de resurse de la alții. S-ar putea să găsești o serie de oameni care vor să ofere, așa că deschide-ți brațele pentru a primi. Ai putea primi cadouri pe care le-ai dorit de ceva vreme. Banii ar putea veni în calea ta. S-ar putea să deschizi un cadou care este exact ceea ce sperai.

 

 

Fecioara

Săptămâna aceasta, ești grozav la rezolvarea problemelor.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele din Capricorn și casa voastră a creativității și autoexprimarii sextilizează Saturn în Pești. Astăzi, ai putea rezolva o enigmă creativă. S-ar putea să-ți dai seama cum să faci un sufleu, să pui o mânecă sau să schiezi un slalom. Fecioară, ai abilități bune de rezolvare a problemelor astăzi.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta a relațiilor. Tu și partenerul tău ai putea petrece o perioadă foarte romantică astăzi. Voi doi s-ar putea să stați lângă foc și să vorbiți despre viitor. Fecioară, ai putea primi un cadou dulce de la iubita ta. S-ar putea să împărtășești o sărbătoare cu partenerul tău de întâlnire.

 

 

Balanța

Săptămâna aceasta, un anumit echilibru revine în viața ta.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele din Capricorn și casa ta de casă și familie sextilizează Saturn în Pești. Începeți o sarcină acasă și veți ajunge cu o casă elegantă. Aceasta este o zi bună pentru a verifica sarcinile din lista de sarcini. Balanta, esti eficienta si ai putea chiar sa fluiera in timp ce lucrezi.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta a bunăstării. Astăzi, ai putea fi plin de voie bună. Întâlnirile tale sunt plăcute și aproape vindecătoare. Lucrurile simple vă ridică moralul, cum ar fi un scaun confortabil, un text prietenos sau un desert dulce.

 

 

Scorpionul

Săptămâna aceasta, faci conexiuni pozitive.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele din Capricorn și casa ta de activități distractive sextilizează Saturn în Pești. S-ar putea ca distracția să fie pe ordinea de zi, dar, cumva, ești încărcat și cu responsabilități. Scorpion, ai putea fi șoferul desemnat. S-ar putea să fii responsabil de ținerea evidenței hainelor sau de împărțirea facturii în cinci moduri. Din fericire, te descurci cu ceea ce îți aruncă cineva astăzi.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta de copii și rude mai tinere. Ai putea fi încântat când vezi lumea prin ochii unui copil. Acesta ar putea fi unul dintre copiii tăi, prietenii copiilor tăi sau poate că există o nouă adăugare în familie. Ceva care este o rutină acum pare proaspăt și interesant.

 

Săgetător

 

Săptămâna aceasta, puteți încheia o înțelegere.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele în Capricorn și casa voastră a banilor sextilizează Saturn în Pești. Astăzi, puteți face o afacere excelentă. Săgetător, s-ar putea să vrei să faci un pas înainte și să fii responsabil de negocieri, mai ales dacă acesta este un articol de mare interes. Chiar acum, ai cuvintele potrivite pentru a obține o afacere grozavă.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta de casă și familie. Sentimentele calde și dragostea familială abundă astăzi. Toată lumea se simte ca în familie acum. Aceasta include vecinii, colegii de serviciu și oamenii pe care îi cunoașteți de o perioadă scurtă de timp. Toți sunt acum bineveniți la masa dumneavoastră. De asemenea, este posibil să aveți un nou plus în familie, cum ar fi un cățel sau un papagal.

 

 

Capricornul

Săptămâna aceasta, ați putea fi întâmpinați călduros de mulți.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele din Capricorn și casa voastră de constituție și energie (la mulți ani!) sextilizează Saturn în Pești. Capricorn, ai putea să te dai jos din pat astăzi. S-ar putea să aveți energie suplimentară pentru a vă ocupa de sarcini, a alerga prin oraș sau pentru a saluta vizitatorii. Puterile tale de concentrare sunt puternice acum. Dacă îți găsești că energia scade, s-ar putea să te plictisești.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta a cuvintelor și ideilor. S-ar putea să aveți conversații încântătoare astăzi. S-ar putea să stai lângă foc, să-i asculți pe alții țesând povești în timp ce împărtășești ce se întâmplă în viața ta. Ai putea avea un apel lung cu un prieten sau un membru al familiei. Capricorn, ai putea fi pierdut într-o carte bună.

 

 

Vărsător

Săptămâna aceasta ar putea fi plină de bucurie și râsete.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele din Capricorn și casa ta de lucru din culise sextilizează Saturn în Pești. Vărsător, ai putea fi ocupat cu pregătirile astăzi. S-ar putea să fii în bucătărie sau în birou și să pregătești lucrurile pentru un eveniment mare. Ai puteri bune de concentrare acum și poți să faci treaba.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion trigon Neptun în Pești și casa ta a banilor și a posesiunilor. Vărsător, ai putea primi un cadou. Acest lucru ți-ar putea pune un zâmbet pe buze, deoarece este posibil ceva ce ți-ai dorit de ceva vreme. Sau s-ar putea să primești o sumă de bani. Astăzi, poți obține ceva ce îți dorești cu adevărat.

 

 

Pești

Săptămâna aceasta, comunicarea este ușoară și plină de satisfacții.

Săptămâna începe duminică, 24 decembrie, când soarele în Capricorn și casa ta de prietenie sextilizează Saturn în Pești. Ai putea fi foarte ocupat să ajuți prietenii, să lucrezi la o organizație comunitară sau să faci voluntariat la o activitate de caritate. Alții se bazează pe tine și tu nu ai probleme să ajungi la ei. Pești, sunteți de obicei organizați și eficienți și sunteți așa mai ales astăzi.

Luni, 25 decembrie, Venus în Scorpion îl trigonește pe Neptun în propriul tău semn al Peștilor și casa ta a energiei personale. S-ar putea să te simți foarte relaxat astăzi. Multe dintre lucrurile la care ai lucrat sunt finalizate spre satisfacția ta. Pești, ai putea avea oaspeți astăzi. Dacă ești la serviciu, oamenii din jurul tău sunt într-o dispoziție bună, ceea ce se armonizează cu propria ta energie. .

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Horoscop 26 august

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 26.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ