Image 1
Image 2
Acasa

PROGRAME GUVERNAMENTALE

Ministerul economiei inițiază o ediție nouă a programului Femeia Antreprenor.

Ministerul economiei inițiază o ediție nouă a programului Femeia Antreprenor.
Ministerul Economiei inițiază o nouă ediție a programului Femeia Antreprenor, oferind finanțări nerambursabile și actualizând criteriile de evaluare pentru a sprijini antreprenoarele.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului anunță lansarea unei noi ediții a programului Femeia Antreprenor, destinat să sprijine femeile în demersurile lor antreprenoriale prin acordarea de finanțări nerambursabile.

 

În contextul sărbătorii Mărțișorului, ministerul a făcut cunoscut că procedura de implementare a ajutorului de minimis este acum deschisă consultării publice.

 

Ca și în edițiile anterioare, programul oferă granturi de până la 200.000 lei pentru IMM-uri, acoperind până la 95% din cheltuielile eligibile ale proiectelor propuse de antreprenoare.

 

Această ediție vine cu noutăți în ceea ce privește criteriile de evaluare a cererilor de finanțare, urmărind să selecționeze proiectele în funcție de punctajul obținut, complementând astfel programul Start-Up Nation care sprijină companiile nou-înființate.

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUSCRĂCIUN 2023

Tradiții în județul Satu Mare

Crăciunul este praznicul familiei, al bucuriei şi al păcii. An de an îl aşteptăm cu o emoţie sfântă, pregătindu-ne atât trupeşte, cât şi sufleteşte, prin post, rugăciune şi fapte bune, pentru primirea Pruncului Iisus, Care Se naşte în peştera de la periferia Betleemului.