Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

DUELUL DRAMATIC CU ATLETICO MADRID

Ratarea lui Lautaro Martinez îi costă pe Inter Milano

Ratarea lui Lautaro Martinez îi costă pe Inter Milano
Martinez a trimis mingea mult peste poartă, iar Atletico Madrid a obținut biletele pentru sferturile de finală ale UEFA Champions League pentru acest sezon
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Critici aspre pentru Lautaro Martinez după eșecul dramatic al echipei Inter în optimile de finală ale UEFA Champions League împotriva lui Atletico Madrid, scor 1-2, 2-3 după prelungiri (1-0 în tur).

Federico Dimarco a deschis scorul în minutul 33, dar bucuria echipei Inter a fost de scurtă durată, deoarece Antoine Griezmann a restabilit egalitatea doar două minute mai târziu, iar Memphis Depay a dus meciul în prelungiri cu un gol marcat în minutul 87.

În prelungiri, Atletico Madrid și Inter Milano au continuat duelul strâns, dar soarta s-a decis la loviturile de departajare, unde ratarea colosală a lui Lautaro Martinez la ultima lovitură a dus la eliminarea italienilor.

Martinez a trimis mingea mult peste poartă, iar Atletico Madrid a obținut biletele pentru sferturile de finală ale UEFA Champions League pentru acest sezon.

Jurnaliștii italieni nu au fost deloc indulgenți cu Martinez, notându-l cu 4.5 și criticându-l aspru pentru ratarea loviturii de la punctul cu var.

“La naiba cu penalty-urile astea! La Campionatul Mondial nu a făcut așa ceva, dar acum a eșuat lamentabil. Execuția a fost complet ratată. În timpul jocului, Martinez are oscilații de formă. A apărut la golul lui Dimarco, dar a dispărut când echipa avea nevoie de el”, au comentat italienii.

În ceea ce privește programul UEFA Champions League, sferturile de finală sunt programate pentru 9/10 aprilie (tur) și 16-17 aprilie (retur), semifinalele pentru 30 aprilie/1 mai (tur) și 7-8 mai (retur), iar finala va avea loc pe 1 iunie la Wembley, Londra. Tragerea la sorți pentru sferturile de finală nu impune nicio restricție specială, astfel încât orice meci este posibil, inclusiv întâlniri între echipe din aceeași țară sau între cele care s-au întâlnit în faza grupelor. Vineri, la Nyon, vor fi stabilite posibilele confruntări din semifinale și echipa considerată gazdă pentru finala de pe Wembley.

Citește și: Ultimele știri din fotbalul internațional

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns