Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PROIECT DE VIITOR

Fostul internațional român, sătmăreanul Florin Gardoș își dorește să ajungă președinte la Steaua sau FRF

Fostul internațional român, sătmăreanul Florin Gardoș își dorește să ajungă președinte la Steaua sau FRF
În urmă cu ceva vreme, fostul internațional român Florin Gardoș a declarat în cadrul  podcastu-lui ”Business Philosophy” că nu exclude ca în viitor să fie președintele unui club de fotbal, la Steaua în primul rând, sau la Fdederația Română de Fotbal.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este un proiect de viitor ceva mai îndepărtat pentru că, așa cum declară fostul jucător al Olimpiei Satu Mare, abia a început un masterat de management UEFA. Conform sursei citate Florin Gardoș a spus: ”De abia am început masterul de management UEFA care durează doi ani. Visul meu ar fi ca într-o zi să fiu președinte la FRF sa la Steaua”. Nu la FCSB, nu la CSA, ci la Steaua aia care am jucat în Ghencea, care avea cinci milioane de suporteri. Președinte FRF aș vrea mai degrabă să fiu pentru că că aș avea putere de decizie și în ideea că aș putea schimba ceva”, a spus Florin Gardoş la podcast-ul ”Business Philosophy”
Cunoscându-l de mai multă vreme, din perioada junioratului mai apoi din vrema în care a jucat pentru Olimpia, Ardud, Someșul, l-am  contactat pe Whatsapp și l-am întrebat pe Florin despre informațiile apărute în media.

 

 

Cu promptitudine, la câteva minute după ce i-am adresat întrebarea, acesta ne-a declarat: ”E mai veche știrea. Am zis, la un moment dat, într-un podcast că ar fi un ”dream job” pentru mine. Dar nu se pune problema să candidez prea curând” a declarat Gardoș. Totodată, acesta nu exclude ca în viitor, după masterat, să lucreze într-o altă zonă fie că va fi Arabia Saudită, UEFA, un club din străinătate sau din țară.

 

 

În vârstă de 35 de ani Florin Gardoș s-a născut la Satu Mare unde a jucat, în vremea junioratului la LPS Satu Mare după care a fost legitimat la Florența Odoreu, Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare. A plecat apoi la Concordia Chiajna (Liga 2) unde a stat două sezoane (2006-2010). În 2010 s-a transferat la Steaua unde a jucat pînă în 2014 după care s-a transferat, pentru 6.8 milioane de euro, o sumă record la acea vreme, în Premiere League, la Southampton. Aici a suferit o accidentare gravă la un genunchi după care au urnat mai multe intervenții chirurgicale care nu l-au ajutat foarte mult. În 2018 a revenit în țară unde a jucat foarte puțin, la Universitatea Craiova, Poli Iași și Concordia. Din 2021 a trecut în fața camerelor de luat vederi fiind analist fotbal la un  post de televiziune.  Și, acum, așa cum am consemnat mai sus, este înscris la un curs de management UEFA.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

La mulți ani, Ioan Papp!

Asculta acest articol Unul dintre observatorii sătmăreni din Liga 2 și Liga 3 se află azi la ceas aniversar. Ioan