Image 1
Image 2

CSA STEAUA DENUMITĂ GREȘI ÎNTR-UN DOCUMENT OFICIAL

Comisia de disciplină a FRF face o gafă uriașă

Comisia de disciplină a FRF face o gafă uriașă
Situația reprezintă o nouă provocare pentru FRF, care este pusă în fața unor cerințe ferme din partea clubului și a suporterilor săi.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

O gafă colosală a Comisiei de Disciplină a FRF a stârnit revolta fanilor când au observat cum este denumită CSA Steaua într-un document oficial emis de federație!

 

 

Federația a comis o greșeală uriașă atunci când a menționat numele clubului din Liga 2 într-un act oficial, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

 

 

În mod evident, gafa Comisiei de Disciplină a atras o reacție puternică din partea clubului, care a emis un comunicat ferm în această privință.

 

În documentul publicat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, în urma unei spețe judecate de Comisia de Disciplină, CSA Steaua a fost denumită incorect “Steaua Armatei”.

 

 

Clubul a reacționat prompt și ferm, subliniind că denumirea oficială a echipei este “Clubul Sportiv al Armatei Steaua” și cerând FRF să corecteze rapid această greșeală.

 

Reacțiile nu s-au oprit aici, iar ultrașii au transmis un mesaj dur, subliniind neputința FRF de a respecta identitatea și istoria clubului Steaua București.

 

Între timp, suporterii și-au exprimat dezamăgirea și indignarea față de comportamentul Federației și au subliniat că acest incident este doar un exemplu din seria de atacuri la adresa clubului Steaua.

 

Situația reprezintă o nouă provocare pentru FRF, care este pusă în fața unor cerințe ferme din partea clubului și a suporterilor săi.

CITETE ȘI: Fostul internațional român, sătmăreanul Florin Gardoș își dorește să ajungă președinte la Steaua sau FRF

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS FOTBAL, CUPA ROMÂNIEI

Surprize în echipa de start FCSB cu Oțelul Galați

Marți, 31 octombrie 2023, iubitorii fotbalului din România sunt în așteptarea unui meci spectaculos în Cupa României, unde Oțelul Galați se va confrunta cu FCSB.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now