Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

NEGLIJENȚĂ MEDICALĂ

O femeie gravidă în patru luni și-a pierdut viața

O femeie gravidă în patru luni și-a pierdut viața
Reprezentanții spitalului susțin că pacienta a fost monitorizată îndeaproape și că nu au găsit încă o explicație pentru deteriorarea rapidă a stării sale de sănătate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

O femeie însărcinată în luna a patra a murit la Spitalul Județean Bacău după ce a pierdut sarcina, stârnind acuzații că medicii nu au intervenit la timp. Familia femeii susține că ea a fost lăsată să aștepte timp de 12 ore înainte de a fi dusă în sala de operație. Pe de altă parte, medicii afirmă că pacienta a fost monitorizată constant și că nu au identificat încă o cauză pentru evoluția rapidă și gravă a stării sale de sănătate.

 

Femeia, în vârstă de 38 de ani, care era însărcinată în urma unei proceduri de fertilizare in vitro, a fost adusă la spital cu dureri abdominale severe, febră și alte simptome. Medicii au constatat că sarcina s-a oprit din evoluție, însă au decis să aștepte înainte de a interveni chirurgical. După aproximativ 12 ore, femeia a fost dusă în sala de operație, unde i s-a extras vezica biliară și sarcina a fost evacuată spontan.

 

Cu toate acestea, starea de sănătate a femeii s-a deteriorat rapid și a fost transferată în secția de terapie intensivă, unde a suferit două stopuri cardio-respiratorii și, în cele din urmă, a decedat. Familia femeii a depus plângeri, iar poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Reprezentanții spitalului susțin că pacienta a fost monitorizată îndeaproape și că nu au găsit încă o explicație pentru deteriorarea rapidă a stării sale de sănătate. Ancheta este în curs, iar probele sunt analizate de autoritățile medicale. Această tragică întâmplare reamintește de cazul Alexandrei Ivanov, care a murit în condiții similare la o altă maternitate în urmă cu un an.

 

CITEȘTE ȘIDUPĂ CE ŞI-A UCIS FETIŢA: O femeie din Oaş, în faţa judecătorilor

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns