Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ALERTĂ

Două fete de 13 ani disparute din județele Argeș și Botoșani

Ciornă automată
Persoanele care pot da relații cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic de Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Mioveni, la telefon 0248 261499.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Două adolescente de 13 ani sunt căutate de polițiștii din județele Botoșani și Argeș, după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Fata dispărută din municipiul Botoșani se numește Narcisa Maria Bobeică, are 1,65 m înălțime, păr brunet lung și ochi negri.

 

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 13 ani, din municipiul Botoșani, care astăzi, în jurul orei 12:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit, au transmis, marți seară, polițiștii din Botoșani, citați de News.ro. La momentul dispariției, Bobeică Narcisa Maria purta blugi de culoare gri, hanorac, adidași albi și un ghiozdan de culoare neagră, cu model floral.

La rândul său, IPJ Argeș anunță că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, pe nume Eliza Maria Nițu, din Mioveni, a plecat marți de la domiciliul său și nu s-a mai întors.

 

Fata are aproximativ 1,50 m înălțime, păr blond, lung, prins în coc, ochi căprui. La momentul plecării, purta un hanorac roz cu glugă, pantaloni negri și adidași de culoare închisă. Persoanele care pot da relații cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic de Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Mioveni, la telefon 0248 261499.

 

CITEȘTE ȘI: O minoră dispărută de acasă în 1 martie este căutată de familie şi poliţie

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns