Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

LEGĂTURI INTERLOPE FRACTURATE

Motivele absenței lui Nuțu Cămătaru la funeraliile lui Costel Corduneanu

Motivele absenței lui Nuțu Cămătaru la funeraliile lui Costel Corduneanu
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Nuțu Cămătaru, unul dintre numele de referință din lumea interlopă din România, a fost absent la funeraliile lui Costel Corduneanu, care au avut loc la Iași. Cu toate că existau legături strânse între ei, Nuțu Cămătaru nu a putut trece peste un incident din trecut, care ar fi avut loc acum mai bine de zece ani.

 

 

Ion Balint, cunoscut sub pseudonimul Nuțu Cămătaru, și Costel Corduneanu erau foarte apropiați acum mai bine de 15 ani, deși se aflau la distanță mare unul față de celălalt, între Iași și București. Conform surselor din lumea interlopă, în virtutea acestei prietenii, Ion Balint l-a botezat pe unul dintre copiii lui Costel, iar cei doi au devenit cumetri.

 

 

Timp de ani de zile, ori de câte ori Cordunenii veneau în București pentru evenimente sportive sau alte întâlniri, erau însoțiți de Camătari, reprezentanții celor două clanuri fiind văzuți împreună.

 

 

Surse apropiate evenimentelor din trecut au dezvăluit că relația dintre Ion Balint și Costel Corduneanu s-a deteriorat iremediabil în 2012, după ce Niță Cami, cunoscut și sub numele de Fane al lui Marina, și ulterior ca Fane Vancică, l-ar fi atacat pe Mihai, fiul vitreg al lui Sile Cămătaru.

 

În acea perioadă, în ciuda legăturilor strânse cu familia Cămătarilor, se pare că Costel Corduneanu ar fi organizat o petrecere la care l-a invitat și pe Fane Vancică.

Nu au avut în vedere prietenia, un aspect esențial în lumea interlopă, mai ales că existau și legături familiale. Pentru Nuțu, gestul a fost unul care nu putea fi trecut cu vederea”, au declarat sursele pentru Gândul.

 

După ce a aflat acest lucru, Nuțu Cămătaru s-ar fi supărat pe Corduneni, iar relațiile dintre ei s-au răcit. Mai mult decât atât, la moartea prematură a lui Costel, cumătrul Nuțu Cămătaru nu a participat la înmormântare și nici măcar nu ar fi trimis o coroană, așa cum au făcut alți lideri interlopi.

 

Costel Corduneanu, cunoscut ca unul dintre liderii lumii interlope din zona Moldovei, a decedat în dimineața zilei de 15 aprilie, după o perioadă lungă de spitalizare la Târgu Mureș, unde a suferit o intervenție chirurgicală la inimă.

 

În luna martie a aceluiași an, Corduneanu a trecut printr-o operație delicată, fiind la un pas de moarte, însă medicii au reușit să-i salveze viața. Ulterior, a suferit o hemoragie internă, fiind din nou salvat în ultima clipă de către medici.

 

CITEȘTE ȘI: Nuţu Cămătaru şi alţi patru interlopi au fost arestaţi

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns