Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CAMPANIE PSD

Radu Roca își prezintă echipa de consilieri cu care va câștiga Primăria Satu Mare

Radu Roca își prezintă echipa de consilieri cu care va câștiga Primăria Satu Mare
Joi, 16 mai, medicul veterinar Radu Roca, doctor în ştiinţe medicale veterinare a susţinut o conferinţă de presă la sediul PSD Satu Mare, candidat pentru funcţia de primar al reşedinţei de judeţ.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aşa cum a declarat, întâlnirea cu presa are ca scop prezentarea echipei de potenţiali consilieri locali, pentru mandatul 2024-2028.

Întâlnirea cu reprezentanţii presei a fost deschisă de Radu Roca, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare, fiind subliniat faptul că, şi-a propus să prezinte alegătorilor primii 10 candidaţi pentru funcţia de consilier local. Apoi şi-a prezentat propriul palmares profesional, dar mai ales politic.

 

Radu Roca
Candidatul de primar al municipiului Satu Mare, este de profesie medic primar veterinar, doctor în medicină veterinară, ci masterat în management sanitar și medicină socială, 20 de ani experienţă în administrație public în calitate de viceprimar, ultima funcție deținută a fost de prefect al județului Satu Mare, vreme de doi ani. Se consideră un om responsabil şi motivat pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Satu Mare. Este convins că poate valorifica în folosul sătmărenilor experienţa acumulată în administraţia publică locală şi judeţeană. A fost şi este preocupat permanent de a fi de folos semenilor, de a fi de folos sătmărenilor. A mai spus că porneşte cu o echipă tânără, media de vârstă a celor care candidează din partea PSD pentru funcţii publice precum cea de consilier local este de 35-36 de ani.

 

Pe lista de candidaţi pentru funcţia de consilier local, sunt nominalizate persoane cu o bogată experienţă profesională, dar şi administrativă. Fiind vorba despre pregătirea profesională a primilor 10 candidaţi nominalizaţi pe lista de consilieri locali, se cuvine subliniat faptul că, au fost înscrişi oameni cu experienţă, cu rezultate profesionale în inginerie, economic, management, activităţi  în domeniul privat, nu în ultimul rând în administraţia publică ş.a.

 

Cristina Tămășan- Ilieș
Pe locul doi al acestei liste se regăseşte Cristina Tămășan- Ilieș – economist, în vârstă de 36 de ani, în prezent viceprimar al municipiului Satu Mare, de aproape doi ani. Referitor la activitatea profesională, chiar viceprimăriţa a menţionat că are în palmares 11 ani în administraţia publică şi 6 ani în domeniul privat. Este licențiată în Sțiinte Economice, cu Master- Ştiinte Umaniste Politice și Administrative, specializare: Evaluarea Politicilor şi Programelor Publice Europene.

Mirela Suciu
Pe locul trei a fost menţionată Mirela Suciu  – economist– în vârstă de 43 de ani, fiind absolventă a Universităţii Babeș-Bolyai, Cluj Napoca. Aşa cum cea nominalizată a spus, este şef Serviciu Administrativ la Apaserv Satu Mare. Are 10 ani  experienţă în administraţia publică locală şi 6 ani în domeniul privat, are şi Masterat în Drept Administrativ şi Statutul Funcționarului Public.

 

Ciprian Crăciun
Pe locul 4 este nominalizat Ciprian Crăciun, consilier local, în  prezent şef agenţie ARR Satu Mare-Autoritatea Rutieră Română. Referitor la experienţa sa profesională, Ciprian Crăciun a spus că a lucrat 2 ani în administraţia publică UAT Racşa, în calitate de Administrator Public și 18 ani în domeniul privat. A urmat cursuri postuniversitare – I.N.A. Institutul Național de Administrație: Programul de formare specializată pentru funcțiile de conducere din sectorul public.; S.N.S.P.A. Școala Națională de Studii politice și Administrative: Audit intern și guvernanță, Inovare Publică și Strategii Smart City, Master: Markering în contextul integrării europene – Spiru Haret-București, fiind absolvent al Facultăţii de Inginerie “Herman Oberth” – Sibiu.

 

Raul Băbţan
Pe locul 5 a fost nominalizat Raul Băbţan, care a spus printre altele: are vârsta de 34 de ani, este antreprenor la Grupul de firme Smart Clean Satu Mare, cu experienţă profesională de 5 ani. Este absolvent al Facultăţi de Ştiinţe Economice – specializare în domeniul Finanţe – Bănci,  Masterat în specializarea Evaluarea politicilor şi a programelor publice europene.

 

Alexandra Rusu
Pe locul 6 este nominalizat Alexandra Rusu – inginer chimist –în vârstă de 37 ani, în prezent operator validare date firmă. Are 11 ani de experinţă în domeniul privat. A absolvit masterat la Universitatea Oradea, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe, profil chimie structural şi aplicativ.

 

Manuela Rogoz
Pe locul 7 se regăseşte  Manuela Rogoz- economist, în vârstă de 38 ani, în prezet şef serviciu administrativ. Are 15 ani experienţă în domeniul administraţiei publice locale. Deţine Masterat în Inginerie şi Managementul Serviciilor –        Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

 

Maria Ardelean
Pe locul 8 este nominalizată Maria Ardelean – educator, în vârstă de 35 ani, în prezent inspector şcolar pentru educaţie timpurie. Are 10 ani de experienţă în educaţie. Este Licențiată în Pedagogia învătământului primar şi preșcolar.

 

Radu Poias
Locul 9 a revenit inginerului în construcţii Radu Poias, în prezent antreprenor. Are 7 ani de experienţă în fonduri europene şi 4 ani de experienţă în mediul privat. Este absolvent al Facultăţii de Construcții civile, industriale și agricole din cadrul Universitatii de Nord Baia Mare.

 

Alina Chiş
Pe locul 10 este nominalizată profesoara Alina Chiş, în vârstă de 44 de ani. În prezent este inspector școlar pentru dezvoltarea resursei umane la ISJ Satu Mare. Are experiență profesională: 25 ani în munca cu elevii din ciclul primar și părinții acestor. Este absolventă de Liceu Pedagogic, apoi Facultatea de Științe ale Educației.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT -P.S.D. Organizația Județeană Satu Mare. Executat de SC Solpress SRL. COD mandatar financiar coordonator 21240002. 

 

CITEȘTE ȘI:

Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns