Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EURO 2024

Germania își asigură calificarea după două meciuri

Germania își asigură calificarea după două meciuri
Germania este favorita clară a acestui meci.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Germania a câștigat împotriva Ungariei cu scorul de 2-0, devenind prima echipă calificată în optimile EURO 2024.

 

Germania și Ungaria s-au înfruntat miercuri, de la ora 19:00, în Grupa A de la Euro 2024 pe MHPArena din Stuttgart, unde gazdele și-au asigurat deja calificarea pentru fazele eliminatorii înaintea ultimului meci din grupă.

 

Echipa lui Julian Nagelsmann a stabilit noi recorduri cu victoria de 5-1 împotriva Scoției, în timp ce adversarii maghiari au pierdut cu 3-1 în fața Elveției. Germania a început turneul în forță, dezmembrând practic o echipă scoțiană aflată într-o stare proastă pe Allianz Arena. Aceasta a fost cea mai mare victorie de deschidere din istoria competiției. Florian Wirtz și Jamal Musiala au asigurat un avantaj rapid, iar Kai Havertz a marcat dintr-un penalty obținut în urma unei greșeli a lui Ryan Porteous asupra lui Ilkay Gundogan.

 

 

Deși Antonio Rudiger a înscris în propria poartă, Niclas Fullkrug și Emre Can au completat scorul, asigurând o victorie categorică. Germania conduce acum Grupa A datorită diferenței de goluri și și-a asigurat unul dintre primele două locuri cu victoria de miercuri. Cu patru victorii și un egal în ultimele cinci meciuri, echipa lui Nagelsmann este în formă bună, având motivația de a-și consolida poziția împotriva unei echipe maghiare care le-a pus probleme în trecut.

 

 

Ungaria a obținut un egal 2-2 cu Germania la Euro 2020 și a câștigat cu 1-0 în Liga Națiunilor în septembrie 2022, însă a întâmpinat dificultăți în fața Elveției. Deși au redus diferența la 2-1 prin Barnabas Varga, Elveția a încheiat meciul cu o victorie de 3-1. Ungaria se află pe locul al treilea în grupă și își păstrează șansele de calificare, dar istoria recentă arată că de obicei au dificultăți la Euro, neavând victorii în ultimele șapte meciuri de la acest turneu.

 

 

Antrenorul Ungariei, Marco Rossi, a avut probleme de lot, cu absențe notabile precum Loic Nego și Botond Balogh. Dominik Szoboszlai, cel mai tânăr căpitan din istoria Euro, va juca al 44-lea său meci pentru națională, căutând să-și conducă echipa către o victorie crucială, dar greu de prevăzut.

 

Echipe Probabile

Germania: Neuer – Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt – Andrich, Kroos – Musiala, Gundogan, Wirtz – Havertz

Ungaria: Gulacsi – Orban, Lang, Szalai – Bolla, Nagy, Schafer, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga

 

Germania este favorita clară a acestui meci. Pentru Ungaria, jocul poate fi ultima șansă să prindă un loc în optimile de finală și este de așteptat ca vecinii noștri de la vest să se lupte cu ardoare în această întâlnire crucială.

 

CITEȘTE ȘI: Euro 2024 | Germania în optimile de finală, Ungaria aproape eliminată!

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns