Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

POLIȚIȘTII SĂTMĂRENI ÎN ACȚIUNE

Măsuri pentru ordine și siguranță publică

Măsuri pentru ordine și siguranță publică
Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Acțiune pentru respectarea normelor de conviețuire socială

 

În perioada 28-30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a faptelor antisociale.

 

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991, în valoare de peste 17.000 de lei.

 

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 28-30 iunie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 430 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 130.000 lei.

 

 

De asemenea, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 29 de conducători auto, din care 13 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

Compartimentul de Relații Publice

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Alertă cu bombă la Bruxelles

Asculta acest articol Poliţia din Bruxelles avertizează în privinţa unei ameninţări cu bombă în apropierea Gării de Nord, informează presa