Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

DUELURI DE FOC

Programul semifinalelor Euro 2024

Programul semifinalelor Euro 2024
Euro 2024 ajunge la semifinale
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Euro 2024 ajunge la Semifinale

Euro 2024, desfășurat în Germania, a ajuns la faza semifinalelor, iar cele patru echipe calificate promit meciuri spectaculoase. Semifinalele vor avea loc între Spania și Franța, respectiv Olanda și Anglia. Aceste meciuri sunt așteptate cu mare interes de fanii fotbalului din întreaga lume.

 

 

Programul Semifinalelor Euro 2024

 

Marți, 9 iulie:

 

 

Spania vs. Franța, ora 22:00, Allianz Arena, Munchen

 

Miercuri, 10 iulie:

 

 

Olanda vs. Anglia, ora 22:00, Signal Iduna Park, Dortmund

 

Finala se va desfășura pe 14 iulie, pe Olympiastadion din Berlin, începând cu ora 22:00.

 

 

Drumul Echipelelor către Semifinale

 

Spania: O victorie dramatică împotriva Germaniei Spania a învins Germania în sferturi, după ce a condus cu 1-0 până în minutul 89, fiind egalată și dusă în prelungiri. Golul decisiv marcat de Mikel Merino a asigurat Spaniei locul în semifinale.

 

 

Franța: Un duel tensionat cu Portugalia Franța a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Portugalia, după un meci fără goluri în 120 de minute. Joao Felix a ratat pentru Portugalia, permițând astfel Franței să se califice.

 

 

Olanda: Determinare și revenire Olanda a eliminat România în optimi cu 3-0 și a învins Turcia în sferturi, după ce a fost condusă, demonstrând o mare determinare. Echipa se pregătește acum pentru un duel dificil cu Anglia.

 

 

Anglia: Eforturi susținute pentru victorie Anglia a avut un turneu dificil, având nevoie de prelungiri pentru a învinge Slovacia în optimi și de lovituri de departajare pentru a trece de Elveția în sferturi. Echipa continuă să lupte pentru un loc în finală.

 

 

Semifinalele Euro 2024: Dueluri de Foc
Spania vs. Franța Meciul dintre Spania și Franța, programat pentru 9 iulie la Allianz Arena din Munchen, se anunță a fi plin de tensiune și spectaculozitate. Ambele echipe au arătat o formă excelentă în acest turneu, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va ajunge în finală.

 

 

Olanda vs. Anglia A doua semifinală, între Olanda și Anglia, va avea loc pe 10 iulie la Signal Iduna Park din Dortmund. Olanda vine după două victorii impresionante, în timp ce Anglia a avut un parcurs mai dificil, dar plin de determinare. Acest meci promite să fie la fel de captivant.

 

 

Finala Euro 2024 de la Berlin
Câștigătoarele celor două semifinale se vor întâlni în marea finală pe 14 iulie, pe Olympiastadion din Berlin. Meciul va începe la ora 22:00 și va decide noua campioană a Europei. Fanii din întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură acest deznodământ, care va încorona echipa cea mai puternică de la Euro 2024.

 

 

Concluzie
Semifinalele Euro 2024 promit a fi spectaculoase, cu patru echipe puternice pregătite să lupte pentru un loc în finală. Spania, Franța, Olanda și Anglia au demonstrat că pot face față provocărilor, iar acum fanii fotbalului din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare aceste supermeciuri. Rămâne de văzut care dintre aceste echipe va ridica trofeul la Berlin pe 14 iulie.

CITEȘTE ȘI: Mesaj de suflet postat de sătmăreanul Adrian Rus după EURO 2024

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns