Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CAMPIONATELE NAȚIONALE U16

Sportivi din Carei, Alexia Turcu și Darius Lung, campioni ai României la atletism

Sportivi din Carei, Alexia Turcu și Darius Lung, campioni ai României la atletism
Un succes remarcabil pentru cei doi tineri atleți, elevi la Liceul Teoretic Carei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

A devenit o regulă ca atleții din Carei să cucerească medalii prețioase la competițiile naționale și internaționale la care participă.

 

 

Așa s-au petrecut lucrurile și la sfârșitul săptămânii trecute, când Alexia Turcu și Darius Lung a câștigat patru medalii și una de argint la Campionatele Naționale de atletism pentru juniori U16.

 

 

 

În prima zi a competiției care s-a desfășurat pe Stadionul „Iolanda Balas Soter” din București, Alexia Turcu a cucerit medalia de aur și titlul de campioană în proba de aruncare a discului iar Darius Lung s-a dovedit a fi cel mai bun vitezist din țară și a câștigat proba d 100 metri plat.

 

 

Alexia Turcu a reușit o performanță impresionantă pentru vârsta ei reușind să arunce discul la distanța 40,01m. Darius Lungu a devenit campion național la viteză, 100m, cu un timp remarcabil de 11,37 secunde.

 

 

Duminică, în ciuda cădurii sufocante din București, cei doi sportivi din Carei s-au numărat din nou printre protagoniștii competiției reușind să- și adjudece două medalii, una de aur și una de argint.

 

 

Alexia Turcu a câștigat medalia de aur și titlul de campioană la aruncarea greutății aruncând bila de oțel la 12,75m. David Lung a câștigat argintul în proba de săritura în lungime cu 6,38 m, amândoi.

 

 

Un succes remarcabil pentru cei doi tineri atleți, elevi la Liceul Teoretic Carei. Un succes care se datorează în mare parte și lui Florin Turcu, antrenorul celor doi sportivi

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Halep ia o mică pauză

Asculta acest articol Simona Halep, numărul 2 mondial, a anunțat pe o rețea de socializare că va fi supusă unei