Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACȚIUNE AMPLĂ A POLIȚIEI

Activități de prevenire și combatere a infracționalității stradale, în municipiul Satu Mare

Activități de prevenire și combatere a infracționalității stradale,  în municipiul Satu Mare
Polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.970 de lei, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 18.00-21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune, în cartierele Micro 15 și Micro 16 din municipiu, pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale și, implicit, creșterea vizibilității elementului polițienesc.

 

 

Astfel, peste 40 de polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și investigații criminale au desfășurat activități specifice de prevenire și combatere a faptelor antisociale, în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

 

 

În urma activităților, peste 120 de persoane au fost legitimate și verificate prin intermediul aplicației EDAC, fiind totodată controlate 60 de autovehicule și testați cu aparatele etilotest și drugtest 60 de conducători auto..

 

 

Polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.970 de lei, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002.

 

 

Aflându-se mereu în slujba cetățeanului, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare va organiza și desfășura zilnic astfel de activități, obiectivul principal fiind liniștea și siguranța comunității sătmărene.

 

 

 

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns