Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

MARȚI, 13 AUGUST

Ziua Informării Preventive

̆
Fiecare dintre noi poate contribui la prevenirea situațiilor neplăcute printr-o atitudine responsabilă și proactivă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

 

Pentru persoanele superstițioase, ziua de „Marți, 13” și „pisica neagră” sunt adesea asociate cu ghinionul, însă noi credem că acest „ghinion” poate fi prevenit!

 

 

Această zi reprezintă o ocazie perfectă pentru a ne aminti cât de important este să fim mereu pregătiți și să avem un plan bine pus la punct în cazul unei situații de urgență. Fie că e vorba de siguranța locuinței tale, de crearea unui kit de urgență sau de învățarea pașilor esențiali în caz de incendiu sau cutremur, fiecare detaliu contează.

 

 

Măsuri de comportare ce trebuie adoptate înainte, pe timpul și după producerea unei situații de urgență, regăsiți accesând platforma națională de pregătire pentru situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată, gratuit, din AppStore și Google Play.

 

 

 

Fiecare dintre noi poate contribui la prevenirea situațiilor neplăcute printr-o atitudine responsabilă și proactivă. Transformă „ghinionul” în siguranță și fii pregătit pentru orice provocare!

 

 

*

An de an, scopul acestei zile urmărește informarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice unor tipuri de risc care se manifestă cu preponderență în locuințele și gospodăriile populației.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns