Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

MARAMUREȘ

Tabăra HarmonY 3.0, un proiect de excepție organizat de Federația YMCA România în colaborare cu YMCA Ucraina

Tabăra HarmonY 3.0, un proiect de excepție organizat de Federația YMCA România în colaborare cu YMCA Ucraina
Tabăra HarmonY 3.0 a oferit participanților o experiență de învățare interculturală și dezvoltare personală, integrând valori YMCA și metode educaționale nonformale, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș și YMCA Camp Europe.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tabăra HarmonY 3.0, un proiect de excepție organizat de Federația YMCA România în colaborare cu YMCA Ucraina, YMCA Moldova și Societatea Națională de Cruce Roșie Română – Filiala Maramureș, s-a încheiat cu succes, marcând un final plin de satisfacție și realizări.

 

 

În această ediție a taberei, cei 50 de participanți, formând un mix din tineri și lucrători de tineret, au avut oportunitatea de a se angaja într-o serie de activități diverse, menite să le dezvolte competențele într-o multitudine de domenii. De la abilități multilingvistice și personale, până la competențe sociale și digitale, tabăra a fost un cadru ideal pentru explorarea și învățarea dintr-o gamă variată de subiecte. Participanții au fost ghidați în explorarea educației climatice, implicării civice, competențelor de comunicare, leadershipului, inițiativei antreprenoriale, rezolvării conflictelor și drepturilor omului.

 

 

Într-un mediu interactiv și sigur, tabăra a promovat valori fundamentale precum grija, onestitatea, respectul, responsabilitatea, credința și diversitatea, specificitate YMCA, oferind tinerilor instrumentele necesare pentru a deveni agenți ai schimbării în societate. Prin metodele educației nonformale, participanții au fost încurajați să se implice activ și să dezvolte conexiuni interculturale profunde, esențiale pentru o lume tot mai globalizată.

 

 

De asemenea, tabăra a beneficiat de expertiza colegilor din taberele YMCA din Statele Unite ale Americii, transformând astfel această experiență într-un context internațional de învățare și schimb de bune practici. Interacțiunile internaționale și schimburile de experiență au adus o valoare adăugată semnificativă, creând amintiri de neuitat pentru toți participanții.

 

 

Acest proiect a fost posibil datorită sprijinului generos al Consiliului Județean Maramureș și al YMCA Camp Europe, cărora le mulțumim pentru contribuția lor esențială. Încheind tabăra HarmonY 3.0, ne bucurăm de impactul pozitiv și transformator pe care l-a avut asupra participanților și suntem încrezători că aceștia vor continua să aplice lecțiile învățate pentru a contribui la o lume mai bună.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Accidentata din neatentie

Asculta acest articol Pe o ulita din localitatea Sacel, Claudiu C. (32 de ani), a efectuat manevra de mers inapoi

Sigla Informatia Zilei

Ioan Andone a demisionat

Asculta acest articol Antrenorul roman Ioan Andone, care a preluat echipa bulgara in ianuarie, a demisionat pentru a reveni in