Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

IEFTINIRI CONSTANTE

Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai puțin începând de astăzi, 3 septembrie

Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai puțin începând de astăzi, 3 septembrie
Aceste reduceri de preț se traduc în economii semnificative pentru șoferi.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

 

Șoferii care conduc mașini pe benzină au parte de vești bune. Petrom, liderul pieței de carburanți din România, a anunțat o reducere a prețului benzinei, care intră în vigoare de astăzi, 3 septembrie 2024.

 

 

Prețurile carburanților marți, 3 septembrie

 

 

Petrom a decis să scadă prețul benzinei standard cu 4 bani pe litru, menținând în același timp prețul motorinei standard neschimbat. Această reducere poziționează prețul benzinei sub cel al motorinei, o situație rar întâlnită pe piața locală a carburanților.

 

 

De exemplu, la stația Petrom din zona Vitan, astăzi, 3 septembrie 2024, prețul unui litru de benzină standard este de 7,16 lei, iar cel al motorinei standard este de 7,17 lei.

 

 

Ieftiniri constante în ultima perioadă

 

 

Această reducere vine după o serie de scăderi de prețuri pe parcursul lunii august. În data de 30 august, prețul benzinei a scăzut cu 4 bani pe litru, iar prețul motorinei cu 3 bani. În alte zile ale lunii, au avut loc reduceri similare, continuând trendul de ieftinire constantă.

 

 

De asemenea, la stațiile Petrom din București, prețul benzinei standard variază astăzi între 7,10 lei și 7,17 lei pe litru, iar prețul motorinei standard între 7,15 lei și 7,18 lei pe litru.

 

 

Economii pentru șoferi

 

 

Aceste reduceri de preț se traduc în economii semnificative pentru șoferi. În ultima lună, prețul mediu al benzinei a scăzut cu 2,4%, ceea ce înseamnă că un plin de 50 de litri costă astăzi cu aproximativ 9 lei mai puțin decât acum 30 de zile. În cazul motorinei, prețul mediu a scăzut cu 3,6%, echivalând cu o economie de 13,5 lei pentru un plin.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns