Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PROTECȚIE SUPLIMENTARĂ PENTRU SITUAȚII NEPREVĂZUTE

A crescut numărul românilor protejaţi de o asigurare voluntară de sănătate

A crescut numărul românilor protejaţi de o asigurare voluntară de sănătate
Asigurările voluntare de sănătate au avut o creștere semnificativă în industria asigurărilor facultative
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Aproape 800.000 de români beneficiau de o asigurare voluntară de sănătate, în creștere cu aproximativ 20% față de aceeași perioadă a anului anterior, având astfel acces mai rapid la servicii medicale de calitate, conform unui comunicat al Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR).

 

 

„O asigurare voluntară de sănătate contribuie la bunăstarea noastră și a familiei, atât în cazul unor evenimente neprevăzute, cât și ca soluție de prevenție. Dezvoltarea acestui segment poate fi accelerată prin politici publice, inclusiv prin utilizarea acestor asigurări în spitalele publice”, a declarat Alexandru Ciuncan, președintele UNSAR.

 

 

Asigurările voluntare de sănătate au avut o creștere semnificativă în industria asigurărilor facultative, cu prime brute subscrise de aproximativ 321 milioane lei în primul trimestru al acestui an, în creștere cu 30% față de aceeași perioadă a anului anterior.

 

 

Deși România se află încă la un nivel mai scăzut comparativ cu alte țări europene, aceste asigurări suplimentare protejează bugetul familiei în caz de îmbolnăvire sau accident, oferind acces la servicii medicale necesare și fiind, de asemenea, o soluție eficientă de prevenție și depistare precoce a problemelor de sănătate.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns