Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

MODERNIZARE CU FONDURI PNRR

Continuă lucrările la Grădinița nr. 2 din Ardud

Continuă lucrările la Grădinița 2 din Ardud
Concret, proiectul finanțat de guvern vizează reabilitarea completă a clădirii, cu accent pe îmbunătățirea eficienței energetice
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Administrația locală din Ardud arată că lucrările la Grădinița nr. 2 cu Program Normal sunt în plină desfășurare.

 

 

 

Autoritățile orașului sătmărean au obținut finanțare prin PNRR pentru reabilitarea integrală a clădirilor instituției educaționale de pe strada Avram Iancu.

 

 

 

Concret, proiectul finanțat de guvern vizează reabilitarea completă a clădirii, cu accent pe îmbunătățirea eficienței energetice, dotarea cu echipamente moderne și crearea unui mediu educațional sănătos și atractiv pentru copii.

 

 

 

În vacanța de vară, s-a realizat reorganizarea spațiului interior, respectiv s-a realizat schimbarea tâmplăriei, dar și a sistemului electric și sanitar, s-au schimbat gresia și faianța din toalete, s-a montat încălzirea în pardoseală, s-au realizat unele finisaje interioare, s-a muncit la acoperiș și s-au înlocuit burlanele, iar grădinița are centrală nouă.

 

 

 

„Ne dorim să finalizăm acest proiect cât mai curând, astfel încât micuții noștri să poată beneficia de un spațiu educațional modern și sigur. Apreciem sprijinul și colaborarea dumneavoastră continuă în această inițiativă, în calitate de părinți și cadre didactice”, arată autoritățile din Ardud.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns