Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Noul Consiliu Școlar al Elevilor Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare 2024-2025

Noul Consiliu Școlar al Elevilor Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare
Noua echipă de conducere a Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare, formată din Dan Andrei Ardelean (Președinte), Mihnea Adrian Haiduc (Secretar Executiv) și trei vicepreședinți - Borșe Julia Maia, Surd Antonia Elena și Flavia Ioana Nistor, este pregătită să aducă un suflu nou și să îmbunătățească viața elevilor pentru anul școlar 2024-2025.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În urma alegerilor desfășurate pe 24 septembrie 2024, Consiliul Școlar al Elevilor (CȘE) de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare are o nouă echipă de conducere. Aceasta va reprezenta elevii colegiului pentru anul școlar 2024-2025, aducând idei noi și un spirit proaspăt în cadrul activităților și proiectelor educaționale și extracurriculare.

 

 

 

Noul Birou Executiv al CȘE CNME 2024-2025:

 

Dan Andrei Ardelean – Președinte
Cu o viziune clară și orientată spre dezvoltarea comunității de elevi, Dan Andrei Ardelean a fost ales să conducă Consiliul Școlar al Elevilor. Rolul său va fi esențial în coordonarea activităților și în menținerea unei legături strânse între elevi și cadrele didactice. De asemenea, el va reprezenta colegiul la diverse evenimente locale și naționale.
Mihnea Adrian Haiduc – Secretar Executiv
Mihnea Adrian Haiduc va gestiona aspectele organizatorice și administrative ale Consiliului. Ca secretar executiv, el va fi responsabil de redactarea documentelor oficiale și de comunicarea internă, asigurând fluiditatea operațiunilor CȘE.
Borșe Julia Maia – Vicepreședinte
Ca vicepreședinte, Julia Maia Borșe se va ocupa de supravegherea proiectelor și inițiativelor CȘE, contribuind la realizarea obiectivelor stabilite și sprijinind președintele în toate demersurile.
Surd Antonia Elena – Vicepreședinte
Surd Antonia Elena își va aduce aportul prin implicarea în organizarea de activități și promovarea participării elevilor în diverse acțiuni de voluntariat și culturale, contribuind la dezvoltarea personală a colegilor săi.
Flavia Ioana Nistor – Vicepreședinte
Flavia Ioana Nistor va sprijini echipa executivă prin coordonarea proiectelor educaționale și prin implicarea în evenimentele organizate de colegiu, având un rol activ în dezvoltarea inițiativelor inovative.

 

Noua echipă executivă promite să aducă un suflu nou în Consiliul Școlar al Elevilor și să își concentreze eforturile pentru a îmbunătăți viața școlară și extracuriculară a elevilor de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Cu o echipă tânără și ambițioasă, elevii colegiului se pot aștepta la noi oportunități de implicare, proiecte inovative și o comunicare deschisă între ei și conducerea școlii.

 

 

© Biroul de Presă al Consiliului Școlar al Elevilor Colegiul Național „Mihai Eminescu”

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns