Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SPECTACOL ECVESTRU

Karpatia Horse Show 2024: Spectacol ecvestru de neuitat în inima României

Karpatia Horse Show 2024: Spectacol ecvestru de neuitat în inima României
Vanessa Bölting, o călăreață din Germania, a făcut istorie la Karpatia Horse Show 2024, câștigând toate cele trei categorii CCI* la care a participat, în timp ce călăreții români au obținut rezultate remarcabile, consolidând evenimentul ca un moment de sărbătoare a echitației internaționale.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Karpatia Horse Show 2024 a fost un adevărat spectacol ecvestru, reunit pe Domeniul Cantacuzino de la Florești, între 27 și 29 septembrie, călăreți din diferite colțuri ale lumii. Acest eveniment unic, singurul din România care găzduiește un Concurs Complet Internațional cu categorii de până la 4*, a fost marcat de o realizare remarcabilă: Vanessa Bölting, o călăreață de 43 de ani din Münster, Germania, a reușit să câștige toate cele trei categorii de concurs: CCI*, CCI 2* și CCI 4*, într-o singură zi.

 

 

“Am parcurs 2000 de kilometri pentru a ajunge din Germania până în România fără a avea nicio așteptare, doar cu gândul de a petrece momente frumoase la această competiție! A fost o uriașă surpriză și pentru mine să am o astfel de reușită ecvestră alături de caii mei, pe care i-am crescut și îi dresez singură,” a declarat entuziastă Vanessa, subliniind munca și dedicarea sa pentru acest sport.

 

 

Evenimentul a reunit nu doar călăreți internaționali, ci și pasionați de echitație și iubitori ai naturii, creând o atmosferă vibrantă și plină de energie. Din partea României, Călin Nemeș de la U Cluj a fost marele câștigător al finalei Campionatului Național al României, realizare obținută tot în cadrul aceluiași eveniment, alături de calul său Aiwan. Medalii și cupe au fost obținute și de alți sportivi români de renume, precum Viorel Bubău cu calul Korsinaa, Adrian Gândilă cu calul Helen și Alexandru Mălușel cu calul Jolion Rose.

 

 

La categoriile de debutanți, Catalina Sfetea cu calul Fortuna (clubul Frații Jderi) s-a dovedit a fi o concurentă redutabilă, iar Dara Kabai cu calul Tara (clubul HippoHouse) a strălucit la proba prenovici amatori. De asemenea, Brunet Olivia cu calul Cezar (CE Transilvania) a câștigat la categoria Ponei, demonstrând talentul tinerelor talente din România.

 

 

Karpatia Horse Show 2024 a fost, fără îndoială, un eveniment memorabil, evidențiind nu doar abilitățile călăreților, ci și pasiunea și dedicarea pe care aceștia o au față de echitație. Această ediție va rămâne în istorie nu doar pentru performanțele excepționale, ci și pentru spiritul de camaraderie și iubirea pentru cai care a unit participanții din întreaga lume.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Chipciu văzut la Ajax din vară

Asculta acest articol Jucătorul echipei Steaua București este transferat de presa din Olanda la Ajax Amsterdam. Jurnaliștii de acolo susțin