Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi cetățeni români cu dreptul de a conduce suspendat, depistați la Petea

Doi cetățeni români cu dreptul de a conduce suspendat, depistați la Petea
În ambele cazuri, s-a întocmit dosar penal
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră doi cetățeni români aflați la volanul unor autoturisme, deși aveau dreptul de a conduce suspendat.

 

 

Ieri, 3 octombrie a.c., în jurul orei 16.40,  în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de ieșire din România, un sucevean, în vârstă de 35 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Germania.

 

 

La efectuarea controlului de frontierã, celui aflat la volan i-a fost solicitat și permisul de conducere. Astfel, în urma verificărilor, colegii noștri au constatat că  dreptul de a conduce i-a fost suspendat din 13.08.2024.

 

 

Câteva ore mai târziu, în același punct de trecere, tor pe sensul de ieșire din România, s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul pe raza județului Satu Mare, conducând un autoturism înmatriculat în România. În urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat faptul că avea dreptul de a conduce suspendat din data de 31.05.2024.

 

 

În ambele cazuri, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns