Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CAREI

Bagossy Zoltán și Illyés Diószegi Dalma, pe val la Košice: bronz la dansurile latino!

Bagossy Zoltán și Illyés Diószegi Dalma, reprezentanți ai Asociației Lead & Follow din Carei, au obținut medalia de bronz la categoria Senior II latino la Košice Grand Prix 2024 și se pregătesc pentru Campionatul Mondial de 10 Dansuri din luna octombrie, care va avea loc în Vagos, Portugalia.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Între 28 și 29 septembrie 2024, orașul Košice din Slovacia a fost gazda unei competiții internaționale de dans sportiv, organizată de Federația Mondială de Dans Sportiv. Evenimentul a reunit dansatori din întreaga lume, oferind o platformă competitivă pentru cele mai talentate perechi. Dintre acestea, au strălucit doi reprezentanți ai Asociației Lead & Follow din Carei: antrenorul Bagossy Zoltán și partenera sa, Illyés Diószegi Dalma.

 

 

Competiția de două zile a fost un succes deosebit pentru cei doi dansatori. În categoria Senior II la stilul latino, Bagossy Zoltán și Illyés Diószegi Dalma au reușit să obțină o performanță deosebită, urcând pe a treia treaptă a podiumului și primind medalia de bronz. Această realizare nu doar că le aduce recunoaștere, dar și evidențiază talentul și dedicarea lor în acest domeniu competitiv. De asemenea, în categoria dansurilor standard, perechea s-a clasat pe locul opt, o performanță respectabilă într-o competiție atât de exigentă.

 

 

Dar munca și pregătirea nu se opresc aici pentru cei doi dansatori. Cu gândul la următoarea provocare, Bagossy și Illyés se pregătesc intens pentru Campionatul Mondial de 10 Dansuri, care va avea loc la sfârșitul lunii octombrie în Vagos, Portugalia. Acest campionat va aduna cele mai bune perechi de dansatori din lume și reprezintă o oportunitate excelentă pentru a-și demonstra abilitățile pe o scenă internațională.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Liga 1, etapa a 8-a

Asculta acest articol Zilele acestea se va juca pentru etapa a 8-a din cadrul Ligii 1 la fotbal. Program şi