Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

TABĂRA DE MATEMATICĂ

Copiii descoperă matematica prin joc și creativitate la tabăra Educlid

Copiii descoperă matematica prin joc și creativitate la tabăra Educlid
Tabăra Urbană de Matematică Educlid oferă o experiență distractivă și educativă pentru copii pasionați de cifre, cu activități precum escape room matematic, vânătoare de comori numerice și ateliere care îmbină matematica și arta, transformând vacanța de toamnă într-o aventură captivantă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dacă aveți acasă un mic Einstein sau un detectiv al cifrelor care își petrece timpul desenând triunghiuri pe pereți, pregătiți-vă să-l trimiteți într-o aventură fascinantă! Tabăra Urbană de Matematică Educlid este soluția ideală pentru toți copiii care văd matematica nu doar ca pe o serie de ecuații, ci ca pe o provocare distractivă!

V-am pregătit o experiență unică, plină de activități interactive care vor transforma cifrele și formulele într-o adevărată distracție:

Escape Room Matematic – Da, este exact ca în filme, dar în loc de capcane cu zombii, veți găsi provocări logice și ecuații. Veți rezolva puzzle-uri și veți descoperi indicii care vă vor scoate din “încurcături numerice”!
Vânătoarea de Comori Matematice – O activitate plină de mister, unde copiii vor căuta comori ascunse, dar cu un twist: comorile sunt cifre misterioase care așteaptă să fie descoperite!
Ateliere de Creativitate – Matematica și arta nu au fost niciodată mai conectate! În aceste ateliere, copiii vor avea ocazia să vadă cum geometria și cifrele pot crea opere de artă. Aici, tabla de clasă devine pânza unui artist!

Matematica poate fi percepută deseori ca o materie rigidă, însă Tabăra Educlid își propune să schimbe această perspectivă. Scopul nostru este să facem matematica captivantă și accesibilă pentru toți copiii, indiferent de nivelul lor. Fiecare activitate este gândită astfel încât să dezvolte abilități de logică, rezolvare de probleme și gândire creativă, într-un mod relaxant și plin de distracție.

 

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns