Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Iancu Rafael Cătălin, elev la Școala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare, câștigă Premiul II la Concursul Județean de creații plastice

Iancu Rafael Cătălin, elev la Școala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare, câștigă Premiul II la Concursul Județean de creații plastice
Elevul Iancu Rafael Cătălin din clasa a II-a B, de la Școala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare, a obținut Premiul II la Concursul Județean de creații plastice „Școala viitorului văzută prin ochii copilului de azi”, fiind îndrumat de doamna învățătoare Ulici Cristina.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Școala Gimnazială „Octavian Goga” din Satu Mare, excelența și creativitatea elevilor sunt celebrate cu mândrie. Astfel, dorim să aducem în atenția comunității un rezultat remarcabil obținut de unul dintre elevii noștri talentați.

 

 

Felicitări elevului Iancu Rafael Cătălin din clasa a II-a B, care, sub îndrumarea dedicată a doamnei învățătoare Ulici Cristina, a reușit să obțină Premiul II la Concursul Județean de creații plastice intitulat „Școala viitorului văzută prin ochii copilului de azi”. Acest concurs, care a adunat tineri artiști din întreaga județ, a fost o platformă excelentă pentru ca elevii să își exprime viziunea asupra educației și a viitorului, utilizând imaginația și talentul artistic.

 

 

Performanța lui Iancu Rafael nu doar că subliniază abilitățile sale creative, dar și angajamentul doamnei învățătoare Ulici Cristina, care îi îndrumă pe elevii săi să își dezvolte talentul artistic și să exploreze noi modalități de exprimare. Este un exemplu strălucit de colaborare între elevi și profesori, care contribuie la formarea unei comunități școlare unite și dedicate excelenței.

 

 

Viziunea lui Iancu Rafael asupra viitorului școlii, surprinsă în creația sa, reflectă nu doar perspectiva unui copil, ci și aspirațiile și dorințele generației tinere. Este esențial să încurajăm astfel de inițiative, care stimulează creativitatea și gândirea critică a elevilor, pregătindu-i pentru provocările viitoare.

 

 

Încă o dată, felicitări lui Iancu Rafael Cătălin și doamnei Ulici Cristina pentru această realizare! Suntem mândri să avem elevi și profesori atât de dedicați la Școala Gimnazială „Octavian Goga” și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce alte realizări vor urma.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns