Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

JUDO

Antonio Ilie a devenit vicecampion balcanic la judo la categoria +100 kg

Antonio Ilie a devenit vicecampion balcanic la judo la categoria +100 kg
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sportivul Antonio Ilie, legitimat la CSM Olimpia Satu Mare, a obținut un rezultat deosebit la Campionatul Balcanic U21, desfășurat în acest weekend, devenind vicecampion balcanic la categoria +100 kg. Această performanță remarcabilă reconfirmă talentul și determinarea judoka-ului sătmărean, care a reușit să se impună printre cei mai buni sportivi din regiune.

 

 

Competiția, care a reunit judoka din mai multe țări balcanice, a fost una de nivel foarte înalt, iar Antonio Ilie a demonstrat o formă fizică și tehnică excelentă. În finala categoriei, acesta s-a confruntat cu sportivi de elită, reușind să obțină un loc pe podium, cu doar un pas de aur.

 

 

 

Performanțele de excepție ale sportivilor de la CSM Olimpia Satu Mare nu s-au oprit aici. În aceeași perioadă, clubul a avut parte de succese și la Turneul Internațional „Memorialul Csaba Béla”, desfășurat la Szeged, Ungaria. La această competiție prestigioasă, care a atras participanți din 5 țări, elevii antrenorului Marian Halas au obținut trei medalii:

Iannis Marina și Alessia Micaș au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câștigând medalii de aur,
Anisia Halas a completat seria succeselor cu o medalie de bronz.
Aceste rezultate confirmă pregătirea intensă și dedicarea sportivilor și a echipei de antrenori de la CSM Olimpia Satu Mare, care continuă să aducă rezultate importante atât pe plan național, cât și internațional.

 

 

 

Vicecampionatul balcanic obținut de Antonio Ilie reprezintă o realizare semnificativă în cariera sa de judoka. Acest rezultat îi deschide noi oportunități de a participa la competiții internaționale de top și de a continua să se dezvolte ca sportiv de elită.

Antrenorul său, Marian Halas, s-a arătat extrem de mândru de rezultatele elevilor săi, subliniind importanța muncii constante și a disciplinei în atingerea performanței. „Antonio a dat dovadă de o evoluție constantă în ultima perioadă și această medalie de argint este dovada progresului său. Suntem siguri că este doar începutul unor realizări mari pe scena internațională”, a declarat antrenorul.

 

 

Judoka de la CSM Olimpia Satu Mare continuă să fie o forță în judo-ul din România și din regiunea balcanică, iar rezultatele recente demonstrează că viitorul sportului este promițător pentru acești tineri talentați

 

.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns