Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Alimente care reduc inteligența

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

images1

Dacă unele alimente sunt indicate pentru a ne crește nivelul energetic și pentru buna funcționare a creierului, unele pot fi nocive. Specialiștii au creat o listă a alimentelor care trebuie excluse pe viitor.

Pe primul loc se află zahărul și produsele care conțin zahăr. Poate declanșa probleme neurologice, afectează memoria și capacitatea de învățare.

Consumul de alcool poate produce așa numita ceață mentală, caracterizată prin confuzie și probleme de memorie. Aceste simptome dispar odată ce ai început să limitezi consumul la un pahar, două pe săptămână.

Pe termen lung, consumatorii de mâncare tip junk food vor suferii de depresie sau de anxietate. De asemenea poate afecta capacitatea de învâțare, gândirea, motivația și memoria.

Mâncărurile prăjite sau procesate distrug celulele nervoase. Unele uleiuri sunt mai periculoase, cum ar fi cel de floarea soarelui.

Sarea este nelipsită din orice alimentație, însă prea multă sare afectează funcțiile cognitive și capacitatea de gândire.

Majoritatea tipurilor de cereale, în afara celor integrale, îmbătrânesc corpul și creierul.

Carnea reprezintă sursa principală de proteine. Carnea procesată, cum ar fi salamul, atacă sistemul nervos.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns