Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În judeţ sfecla de zahăr este însămânţată aproximativ 92%

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rentabilitate la sfecla de zahăr începe la 45 tone/ha
Rentabilitate la sfecla de zahăr începe la 45 tone/ha

Rentabilitatea se asigură la peste 45 de tone la hectar

De o vreme, cultivatorii de sfeclă de zahăr arondaţi procesatorului de la Oradea, se luptă cu autorităţile pentru a nu se reloca cota de zahăr între fabrici.

 

Fermierii, prin asociaţia care-i reprezintă, au dat în judecată guvernul, procesul fiind în derulare. Cu toate aceste neajunsuri, spunea zilele trecute Lukacs Alexandru, preşedintele asociaţiei, sfecla de zahăr este însămânţată în proporţie de peste 92%.

Se aşteaptă ploile calde pentru ca răsăritul să fie uniform, iar cultura să-şi dea drumul.

Preţul de preluare a sfeclei este deja stabilit.

 

Mai multe puteţi citi în ediţia tipărită din data de 15 aprilie, disponibilă la chioşcurile de ziare, sau în format PDF.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns