Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Lacul de pescuit Turulung vă aşteaptă cu sturion siberian!

O amenajare piscicolă de vis pentru iubitorii sportului cu undița
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
O amenajare piscicolă de vis pentru iubitorii sportului cu undiţa
O amenajare piscicolă de vis pentru iubitorii sportului cu undiţa

O amenajare piscicolă de vis pentru iubitorii sportului cu undiţa

Când vine vorba de recreere, indiferent că e soare sau plouă, un pescar adevărat se imaginează pe maul bălţii. E vară, timpul e superb şi ar fi mare păcat să nu profităm de frumuseţea naturii. Vă recomandăm o ieşire pe Lacul de pescuit Turulung.

Situat la câţiva kilometri distanţă de municipiul Satu Mare pe direcţia către Halmeu, Lacul de pescuit de la Turulung este administrat din 2006 încoace de o familie de pasionaţi ai sportului cu undiţa, Kiss Ioan.

 

Populaţia piscicolă

 

A investit în lac cu grijă pentru natură şi pentru speciile care trăiesc în împrejurimi, manifestându-şi devotamentul pentru pescuit sportiv cu sistem de reţinere şi catch &release. În fiecare an, cu regularitate, asta însemnând şi în sezon, dar şi în extrasezon, lacul este populat. Chiar zilele trecute au ajuns în baltă 300 de kilograme de peşte din specia crap (greutate între 1 şi 3 kg) şi sturion siberian.

Chiar zilele trecute au ajuns în baltă 300 de kilograme de peşte din specia crap (greutate între 1 şi 3 kg) şi sturion siberian
Chiar zilele trecute au ajuns în baltă 300 de kilograme de peşte din specia crap (greutate între 1 şi 3 kg) şi sturion siberian

Revenind la populaţia piscicolă vă spunem că în Lacul de pescuit Turulung sălăşluiesc atât specii paşnice, cât şi răpitoare: crap, amur, caras, crap koi, caras auriu, babuşcă, plătică, roşioară, oblete, ştiucă, somn, şalău ori biban. Se poate pescui contra cost atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte.

 

Standuri amenajate, mese umbrate, posibilităţiu de grill şi instalare cort

 

Crap koi
Crap koi

Un paradis al exemplarelor frumoase, al peştilor la care visează mulţi pescari. Cam aşa am putea descrie în linii mari amenajarea piscicolă. Vorbeam de activităţile de relaxare de care se pot bucura nu doar pescarii. ci şi familiile acestora. Peisajul este superb, fascinează, iar zona este special amenajată ca loc de agrement. Celor care nu au trecut încă pragul Lacului de pescuit Turulung le spunem că serviciile sunt la înalte standarde de calitate< zona este îngrădită, parcarea interioară e păzită, pescarul poate alege dacă reţine sau nu peştele, standurile de pescuit sunt amenajate şi dotate cu bănci şi mese umbrate. Aveţi posibilitatea de a instala cortul şi de a găti pe grill. Există apă curentă şi grupuri sanitare, o terasă acoperită la care putreţi servi răcoritoare, cafele, apă ori o bere rece.

 

 

Pentru mai multe detalii vă invităm pe www.laculdepescuit-turulung.ro şi pe pagina de Facebook

 

Vă lăsăm să vă convingeţi de cele scrise de noi mergând la o partidă de pescuit pe Lacul Turulng. Înainte de toate, amănunte despre reguli, condiţii, planuri tarifare şi o galerie foto găsiţi pe site-ul www.laculdepescuit-turulung.ro. Se spune că fotografiile fac cât o mie de cuvinte. La un “Like” distanţă e pagina de Facebook a bălţii, www.facebook.com/LaculdepescuitTurulungro, pe care vă aşteaptă o galerie foto, poveşti pescăreşti şi multe alte detalii despre amenajarea piscicolă privită prin ochii celor care au fost cel puţin o dată acolo la pescuit. Administratorul lacului poate fi contactat şi la numărele de telefon 0755.125.305 sau 0743.666.759.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns