Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Preotul dr. Cristian Boloş împlineşte azi 35 de ani

Preotul dr. Cristian Boloş în Studioul Informaţia TV
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Preotul dr. Cristian Boloş împlineşte azi 35 de ani
Preotul dr. Cristian Boloş împlineşte azi 35 de ani

Preotul dr. Cristian Boloş se află azi la ceas aniversar. Împlineşte o vârstă frumoasă, 35 de ani, care încununează numeroase realizări în plan familial şi profesional. De altfel, părintele Boloş spune că de cifra 10 se leagă mai multe evenimente din viaţa sa, lucruri extraordinare, dragi sufletului său. Pregătirea şi activitatea pastorală a părintelui este una impresionantă. Este absolvent al Seminarului Teologic Ortodox “Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare şi licenţiat al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj Napoca, Universitatea Babeş Bolyai. In anul 2009 a obţinut titlul de doctor în Teologie prin susţinerea, la Sibiu, a tezei de doctorat intitulată< Sinergia în teologia Sfinţilor Părinţi în secolul al IV-lea (Atanasie al Alexandriei, Chiril al Ierusalimului, Vasile cel Mare, Grigorie de Nazianz şi Grigorie de Nyssa). Este căsătorit cu Natalia Manuela, inspector şcolar şi prof. dr. de Limba română. Au doi copii minunaţi, pe Casian Cristian şi Carina-Maria. În anul 2001 a fost hirotonit preot pentru biserica ortodoxă cu hramul “Naşterea Maicii Domnului” din Satu Mare iar de cinci ani este preot paroh la Catedrala ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului”. Pentru meritele sale ca preot a fost distins în mai multe rânduri de către Episcopia ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului. Este autor a numeroase volume, studii şi articole, dar şi un fidel colaborator al cotidianului Informaţia Zilei şi postului de televiziune Informaţia TV.

În această zi cu totul specială, ne alăturăm şi noi, familiei, credincioşilor cu o urare de sănătate, împliniri nemăsurate, mulţi mulţi ani frumoşi şi binecuvântaţi. “La mulţi ani!”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

7 comentarii

  1. Cei care criticati pe preotul acesta pt cor, predici, voce, amenajarea bisericii, activități sociale etc, ați avut curajul de a-i spune lucrurile acestea in fata. Parca asa ne învață Hristos! Parca asa se cuvine! Înainte de a aduce acuze publice unui om, bine ar fi sa se discute cu persoana vizata pt a afla si punctul lui de vedere. E ușor sa stai de pe margine si sa arunci cu noroi. Sunt convins ca parintele se va ruga sa va imbuneze Domnul inima si sa nu va faceți judecători ai pastorilor vostri. Ca fiecare dam seama de faptele noastre, nu de-ale altora

  2. Ar fi multe de improspatat la catedrala , probabil ca pana acum s-a accomodat parintele, insa sigur de acum se va pune pe treaba.
    Ar trebui lucrat mai mult cu tinerii, nu cred ca e o parohie imbatranita la catedrala de vreme ce sunt atat de multe cununii si boteze- dar totusi tinerii lipsesc de la slujbele de duminica, poate aici trebuie insistat.
    Apoi corul – imi pare rau dar nu e de catedrala- e sub orice critica.
    Un centru social ar fi binevenit .
    Si multe altele……….

  3. Catedrala nu trebuie să strălucească, destul arginţii în buzunarul său aşa cum l-a învăţat socrul Nastai. Teolog şi mare dottore este, parohie bună are, de ce să nu facă şi un pic de politică pentru nevastă-sa care vrea general. Astai viitorul.

  4. care ar fi acele merite?linsul in dos pe la psd,sa-i ajunga nevasta inspector scolar/nesimtirea cu care se afiseaza ci tzatza de nevasta-sa pe la festivitatile de deschidere a anului scolar?pe vremea pdl-ului umbla cu limba scoasa dupa udrea,cand a picat pdl-ul,a trecut in psd si la prima sedinta turna apa in paharele celor din prezidiu.asta este popa bolos.asa ca…mai incet cu laudele.

Lasă un răspuns

Papa Urban VII, cel mai scurt din istorie.

BISERICA ROMANO CATOLICĂ

Papa Urban VII, cel mai scurt pontificat din istorie

Papa Urban VII, ales pe 15 septembrie 1590, a avut cel mai scurt pontificat din istoria Bisericii Catolice, durând doar 13 zile. A murit pe 27 septembrie 1590 din cauza malariei. Deși scurt, pontificatul său a evidențiat nevoia de reformă în Biserică. Monumentul său, realizat de Ambrogio Buonvicino, se află în biserica Santa Maria sopra Minerva din Roma.