Image 1
Image 2

MAJORAT REGAL

Prințul Christian al Danemarcei a împlinit 18 ani

Pe 15 octombrie, prințul Christian, fiul cel mare al Prințului moștenitor Frederik și al Prințesei Mary ai Danemarcei a împlinit 18 ani.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Christian este al doilea în ordinea succesiunii la tronul danez, după tatăl său, Prințul moștenitor Frederik. Odată cu împlinirea celor 18 ani, Prințul Christian al Danemarcei devine unul dintre cei mai doriți burlaci regali europeni. Copenhaga a fost, la mijlocul lunii octombrie, înțesată de prințese, care mai de care mai frumoasă.

Marea gală ținută cu fast a fost găzduită de excentrica Regină Margareta a Danemarcei, o suverană nonconformistă, care la 83 de ani s-a îmbrăcat în rochie roșie. Sărbătoritul, Prințul Christian al Danemarcei, a luat cuvântul în fața oaspeților de rang înalt la petrecerea dată în cinstea sa. Primul născut al prinților Frederik și Mary era vizibil emoționat, dar și nerăbdător parcă să înceapă frumoasa aventură a noului său statut, de adult.
Tânărul a fost felicitat intens de părinții săi, de bunica sa, regina, de mulți alți demnitari și oaspeți regali. La gală au fost prezenți inclusiv unchiul și mătușa sa, în ciuda faptului că Regina Margareta a II-a a Danemarcei i-a lăsat de la începutul anului fără titluri princiare pe copiii Prințului Ioachim. Cu toate acestea, mezinul Reginei a participat la petrecere, la brațul frumoasei sale soții, Prințesa Marie. În spatele lor au stat cei doi copii biologici ai lor, contele Henrik și contesa Athena. Conții Felix și Nikolai, cei doi băieți ai lui Ioachim din prima căsătorie nu au participat la petrecerea fastuoasă.

Regina Margareta a II-a a Danemarcei și-a întâmpinat nepotul la petrecere. În spatele tânărului de 18 ani au stat părinții săi, Prințul Frederik și Prințesa Mary.

 

Prințesa moștenitoare Amalia din Țările de Jos și prințesa moștenitoare Elisabeth a Belgiei au sosit împreună la dineu, amândouă completându-și ținutele de gală cu diademe,, complet]nd petrecerea care a p[rut ruptă dintr-un basm.

 

Evenimentul a fost plin de momente emoționante. Inclusiv unul tată-fiu, când Prințul moștenitor Frederik și-a îmbrățișat și sărutat fiul cel major.
Prințul Christian al Danemarcei a deținut locul de onoare la masă, mai exact, în dreapta Reginei Margareta a Danemarcei.

 

Prințul moștenitor Haakon și Prințesa Moștenitoare Mette-Marit a Norvegiei au sosit la gală alături de fiica lor, Prințesa Ingrid Alexandra. Din partea Suediei, au fost prezenți Prințesa Moștenitoare Victoria, Prințul Daniel și Prințesa Estelle. Înaintea petrecerii, a avut loc un alt moment solemn, celebrul salut de la balconul regal. Regina Margareta, Prințul Moștenitor Frederik și Prințul Christian au făcut cu mâna de la balconul lui Frederik al VIII-lea al Castelului Amalienborg din Copenhaga.

 

După marea petrecere, Palatul Regal a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu o sanda aurie, cu toc înalt și cu sclipici. „Cenuşăreasa şi-a uitat pantoful aseară?”, a fost întrebarea amuzantă, dar și intrigantă care a fost pusă în descrierea neașteptatului instantaneu.

 

„Când oaspeții de la masa de gală a Majestății Sale Regina au plecat ieri acasă, acest pantof stiletto singuratic a fost lăsat la Castelul Christiansborg. Proprietara este binevenită să ne contacteze pentru a-l recupera”, a adăugat staff-ul de PR în descrierea acestei postări.

 

Această postare amuzantă a celor de la Palatul Regal, poate fi considerată și o declarație. O declara\ie prin care sunt deschise căutările unei prințese pentru Christian al Danemarcei. Este, totodată și un semn al unei monarhii relaxate, care încearcă să țină pasul cu noua generație absorbită de muzică, dans și TikTok, pentru care Palatul a mai postat și un mixaj al banchetului pe melodia „Dance the Night” a artistei Dua Lipa.