Comitetul permanent pentru Lanţul Alimentar şi Sănătate Animală al Uniunii Europene a prelungit cu doi ani, până în 2011, perioada de tranziţie pentru o serie de unităţi din industria cărnii din România, la solicitarea Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).
“Prelungirea acordată este de maxim doi ani şi oferă o şansă unor unităţi de prelucrare a cărnii şi a peştelui şi unor depozite frigorifice să îşi finalizeze restructurarea şi modernizarea şi să se alinieze cerinţelor structurale europene. Solicitarea României a fost formulată, în 20 octombrie, de preşedintele ANSVSA, Marian Zlotea, şi a fost analizată în cadrul Reuniunii Comitetului Permanent pentru Lanţul Alimentar şi Sănătatea Animală, Secţiunea Siguranţa Biologică a Lanţului Alimentar (SCFCAH), care a avut loc la Bruxelles”, se arată într-un comunicat remis de ANSVSA.
Gunoiul si poluarea
Asculta acest articol O alta “nenorocire” este pe cale sa loveasca plaiurile de dor ale Maramuresului. Specialisti din cadrul APM
Fii primul care comentează