Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sfecla roşie un remediu în anumite forme de cancer

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sfecla rosei este un leac de exceptie
Sfecla rosei este un leac de exceptie

 

    Folosirea sucului de sfecla în vindecarea bolnavilor de cancer se practică în medicina populară de mii de ani. Pigmentul din planta este actorul principal în lupta cu cancerul.

Doza zilnică minimă de pigment se află într-un kilogram de sfeclă, echivalentul a 250-300 ml de suc, care trebuie consumat fără pauze, tot restul vieţii. Pigmentul nu este toxic, nu se descompune în procesul de prelucrare termică şi nici în procesul de digestie. Calităţile lui terapeutice se păstrează şi după fierbere la 100 grade Celsius, timp de 2 ore.

Consumul regulat de sfeclă sub orice formă normalizează VSH-ul bolnavilor, restabileşte apetitul, scade efectele negative ale tratamentelor cu radiaţii. Se recomandă feluri de mâncare unde sfecla este amestecată cu fulgi de ovăz, hrean, banană sau lapte prins.

În Centrul oncologic de la Moscova, li se prescrie bolnavilor să consume zilnic câte 250 g de sfeclă crudă, dată pe răzătoare fină, în 3-4 reprize. Dacă sfecla crudă nu este acceptată de organismul bolnavului, ea se înlocuieşte cu 300 ml de suc. După trei săptămâni de administrare, bolnavilor li se îmbunătăţesc analizele de sânge şi starea generală de sănătate.

Persoanelor suferinde de cancer mamar şi de piele li se aplică, de 4-5 ori pe zi, pansamente cu suc de sfeclă, pentru micşorarea locului afectat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns