Image 1
Image 2

ACCIDENT ÎN SATU MARE

Tânăr de 19 ani lovit de mașină pe Drumul Careiului

În data de 7 noiembrie 2023, în jurul orei 07.00, un eveniment rutier a avut loc pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, în apropiere de sensul giratoriu de lângă Podul Golescu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost alertați și au intervenit rapid pentru a investiga acest incident.

 

Potrivit primelor verificări efectuate de către poliție, evenimentul a avut loc atunci când un bărbat în vârstă de 72 de ani, rezident al municipiului Satu Mare, se afla la volanul autoturismului său. Acesta a acroșat un tânăr de 19 ani care s-ar fi angajat în traversarea drumului public într-un mod care nu a fost precizat în comunicatul oficial.

 

 

În urma impactului, tânărul a suferit leziuni și a fost transportat de urgență la o unitate medicală din zonă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

 

 

Conducătorul auto în vârstă de 72 de ani a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul acestuia indicând că nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului, ceea ce sugerează că evenimentul nu a fost cauzat de consumul de alcool.

 

 

În acest moment, poliția desfășoară investigații pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident rutier. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar autoritățile vor analiza toate probele și declarațiile martorilor pentru a clarifica responsabilitățile în acest caz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CONTRABANDĂ ÎN SATU MARE

Ţigări purtate cu drona între ţări

Miercuri, 6 septembrie 2023, în jurul orei 5.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au sesizat, în zona de responsabilitate, pe direcţia localităţii Turţ, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina în România.