Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1

Vrea să plece de la CFR Cluj? Ce spune Cristi Balaj

Conducerea clubului CFR Cluj a emis o declarație oficială pentru a clarifica situația mijlocașului kosovar Ermal Krasniqi, punând capăt speculațiilor cu privire la motivele pentru care jucătorul a devenit rezervă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Într-un interviu recent acordat Fanatik Superliga, președintele clubului, Cristi Balaj, a fost întrebat despre presupusele probleme ale lui Krasniqi și dacă acesta s-ar putea să nu mai joace din cauza nemulțumirii sale legate de lipsa unei transferări.

 

Balaj a fost foarte clar în declarațiile sale și a respins orice speculații despre o presupusă nemulțumire a jucătorului: “Nu se pune problema să fie supărat. Pierde el dacă se supără. Orice jucător care se supără nu are decât de pierdut. A, că te deranjează ceva, singura soluție e să fii mai motivat, să demonstrezi.”

 

Cu toate acestea, situația lui Krasniqi la CFR Cluj este una neobișnuită, dată fiind schimbarea sa dintr-un jucător de bază în rezervă în acest sezon. După ce a impresionat în prima parte a anului sub comanda lui Mandorlini, mijlocașul kosovar nu a reușit să înscrie niciun gol în cele zece meciuri jucate în acest sezon.

 

Această scădere a performanțelor sale pe teren a dus la speculații că Krasniqi dorește să plece în iarnă. Cu toate acestea, conducerea clubului nu a făcut nicio mențiune despre viitorul jucătorului în club și, până în prezent, nu s-a luat nicio decizie oficială în acest sens.

 

În orice caz, situația lui Ermal Krasniqi la CFR Cluj va continua să fie monitorizată de către fanii echipei.