Image 1
Image 2

Elevi în Săptămâna Verde prinşi în baruri de poliţişti

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cursul zilei de 20 martie, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică-Compartimentul Poliţiei de Proximitate Satu Mare, împreună cu Biroul de Siguranţă Şcolară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, au organizat şi desfăşurat o acţiune în municipiu, pentru prevenirea abandonului şi absenteismului şcolar şi a consumului de alcool şi tutun, în rândul elevilor.

Totodată, poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte antisociale care ar putea fi comise de către tineri şi care ar afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

În acest sens, poliţiştii au efectuat 13 verificări la unităţile de alimentaţie publică şi au legitimat şi verificat în bazele de date peste 40 de elevi.

Cu ocazia desfăşurării activităţilor, poliţiştii au atras atenţia elevilor asupra obligativităţii respectării legislaţiei în vigoare şi a consecinţelor rezultate din săvârşirea unor fapte care intră în sfera infracţionalităţii.
Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS EDUCAȚIE 

Noutăți privind bursele în anul școlar 2023 – 2024

„În completarea informațiilor comunicate anterior, revenim cu o serie de date relevante în privința acordării burselor școlare începând cu anul școlar 2023 - 2024.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now