Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

KICKBOX

10 victorii obținute de Munteanu Fight Club la Cupa Maramureșului

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
Ziua de sâmbătă, 11 noiembrie 2023, a fost foarte bună pentru Munteanu Fight Club Satu Mare, care a participat la turneul Cupa Maramureșului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Echipa, alcătuită din 13 sportivi, a înregistrat un bilanț pozitiv, obținând 10 victorii, 2 înfrângeri și un egal.

 

Cu o diversitate de categorii de greutate, de la 45 kg la peste 95 kg, echipa Munteanu Fight Club Satu Mare a fost formată din tineri sportivi, cu potențial uriaș.

 

Printre sportivii care au strălucit la această gală se numără Balog Tomi, care a triumfat în categoria de greutate -65 kg, și Haidu Adriana, care a obținut o victorie solidă la categoria 65 de kilograme. Performanțe notabile au fost și cele ale lui Ardelean Darius (categoria 70 kg), Mihali Paul (categoria 47 kg), și Strango Filip (categoria 70 kg).

 

Un moment surprinzător a fost egalitatea obținută de Olah Alex în categoria de greutate 81 kg. De asemenea, victoriile prin abandon ale lui Rotar Vlad în categoria 55 kg și a lui Groza Rafael în categoria neprecizată au adus un plus bilanțului clubului sătmăren.

 

Cu toate aceste triumfuri, e important să subliniem că sportul nu este doar despre victorii, ci și despre înfrângeri. Ernest Tzumbi, Sabou Alex și Horia Răzvan au dat tot ce aveau pe ring, chiar dacă rezultatele nu au fost în favoarea lor. Au fost momente de o oportunitate de învățare și dezvoltare.

 

Cu privire la competițiile viitoare, Munteanu Fight Club Satu Mare se pregătește pentru noi provocări în luna decembrie 2023.

 

CITEȘTE ȘI:

Surprize în echipa de start FCSB cu FCU Craiova

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns