Image 1
Image 2

TURCIA

25 de persoane au murit în urma unei explozii și a unui incendiu izbucnite într-un club de noapte din Istanbul

25 de persoane au murit în urma unei explozii și a unui incendiu izbucnite într-un club de noapte din Istanbul aflat în renovare.”
Autoritățile locale din Istanbul au anunțat marți că 25 de persoane au murit după o explozie și un incendiu izbucnite în timpul lucrărilor de renovare efectuate la un club de la subsolul unei clădiri din zona centrală a orașului, scriu Reuters și CNN Turk.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un tragic incident s-a petrecut la Istanbul, unde 25 de oameni și-au pierdut viața în urma unei explozii urmate de un incendiu la un club subteran aflat în proces de renovare. Acest dezastru a avut loc în districtul Șișli, un centru urban cunoscut pentru hotelurile sale de lux, magazinele de modă și centrele comerciale, pe la ora locală 13:00.

 

 

Explozia suspectată s-a produs în apropierea scenei din cadrul clubului de noapte Masquerade, care se află la subsolul unei clădiri rezidențiale înalte de 16 etaje. În momentul incidentului, clubul era închis din cauza Ramadanului și se afla în renovare.

 

 

Imediat după explozie, un incendiu a izbucnit, iar fumul gros a invadat atât clubul cât și restul clădirii, împiedicând evacuarea celor aflați în interior. Inițial, s-a raportat un număr de 10 victime, numărul crescând ulterior la 15 și în final stabilindu-se la 25 de decese, conform declarațiilor primarului Ekrem Imamoglu. Acesta a adăugat că există și mai multe victime în stare critică, care în prezent sunt tratate în spitalele locale. În urma acestui incident, autoritățile au declanșat o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale tragediei, așa cum a informat biroul guvernatorului orașului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with