Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

4 pakistanezi au vrut să ajungă din Berveni în Italia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 16 martie, poliţiştii de frontieră sătmăreni au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale, acţiune la care a participat şi un lucrător din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Carei.

În jurul orei 14.30, în localitatea Berveni, au fost depistaţi patru cetăţeni de origine afro-asiatică. Persoanele nu îşi justificau prezenţa în zonă, iar iniţial au declarat că sunt sirieni şi că nu au asupra lor documente de identitate.

Persoanele au fost conduse la sediul STPF Satu Mare, iar în urma verificărilor s-a constatat că sunt cetăţeni pakistanezi şi au vârste cuprinse între 27 şi 40 de ani. Trei dintre ei erau solicitanţi ai statutului de azilant în România, iar cel de-al patrulea a solicitat acest lucru în cursul zilei de 16 martie.

Aceştia au declarat că doreau să ajungă în Italia, însă nu deţineau documente legale pentru o astfel de călătorie, motiv pentru care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de ajunge, în cele din urmă, în Italia.

Drept urmare, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de ieşire din ţară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

O tânără a ajuns la spital, după ce a fost bătută de concubin

O tânără de 19 ani a fost bătută de concubin. Joi, în jurul orelor 22 şi 30 de minute, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Carei au fost sesizaţi despre faptul că o tânără de 19 ani s-a prezentat la Spitalul Municipal Carei prezentând leziuni.