Image 1
Image 2

PROTESTE LA AJPIS

Funcționarii nu se lasă

Angajații Agenției Județene pentru Prestații Sociale au protestat și joi, 23 noiembrie, în fața instituției, începând cu ora 10.00,
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

timp de aproximativ o jumătate de oră. De această dată, relațiile cu publicul au fost asigurate în perioada protestului spontan. Toate agențiile din țară au anunțat că dacă nu li se rezolvă revendicările, din 27 noiembrie, angajații vor intra în grevă generală, cu blocarea completă a activității.

Angajații au nemulțumiri legate de salarizare, subdimensionarea numărului de personal raportat la volumul mare de muncă, resurse insuficiente pentru buna desfășurare a activității.

 

Ministrul Finanțelor spune că nu mai sunt bani de măriri salariale

Ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, spune că bugetul României are limite și că abia după ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor se poate discuta despre alte creșteri salariale pentru bugetari, relatează News.ro.

 

„Trebuie să aşteptăm bugetul pentru anul 2024, să finalizăm bugetul pentru anul 2024. Cu toţii ne dorim să alocăm cât mai mulţi bani pentru cheltuielile cu salariile şi drepturile de asistenţă socială şi pensii, dar totuşi bugetul are o anumită limită. Am spus – şi spun de atâtea ori – că nu putem să ne întindem mai mult decât ne este plapuma”, a spus Marcel Boloş, în legătură cu protestele din ultima vreme a angajaţilor din diverse instituţii.

 

Citește și

Angajații AJPIS amenință cu greva generală

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with